Koeman: “És un títol importantíssim, però ara hem de seguir lluitant per la Lliga”

El tècnic del Barça ha celebrat la victòria a la final de Copa

Ronald Koeman ha guanyat el seu primer títol com a entrenador del Futbol Club Barcelona. El tècnic neerlandès ha encertat de ple amb el plantejament del partit i ha derrotat l’Athletic Club a la final de Copa a la Cartuja de Sevilla des d’abans del xiulet inicial. En roda de premsa ha deixat clar que “no li he donat gaires voltes” i que ha apostat per la defensa de tres centrals, perquè “era el millor sistema”. El més important, però, l’actitud: “La clau és com hem sortit”.

Respecte a la transcendència d’aquest títol, Koeman és conscient que “és importantíssim per al club, pel moment en què estem i pels canvis que hem fet”. Tot i això, el tècnic neerlandès no es conforma i encara vol més: “Tenim la tranquil·litat de tenir un títol a la motxilla però hem de seguir lluitant per la Lliga”.

Malgrat les bones sensacions i la victòria, Koeman no ha pogut esquivar les preguntes sobre el seu futur, que en una nit com la d’avui ha semblaven fins i tot absurdes. “La decisió no està a les meves mans”, ha dit, “al final de temporada es veurà què hem guanyat i jo en seré el màxim responsable”. També ha opinat respecte a la situació de Messi i s’ha posicionat en la mateixa línia que Laporta, considerant que és probable que segueixi al club.

Més informació

Nou comentari