Món Esport
El Barça escull Ronald Koeman per liderar la “reestructuració profunda” del primer equip
  • CA

La destitució de Quique Setién com a entrenador del Barça ha estat, segons ha informat el club blaugrana en un comunicat, “la primera decisió en el marc d’una àmplia reestructuració del primer equip, que es farà des del consens entre l’actual secretaria tècnica i el nou entrenador, que serà anunciat els pròxims dies”.

De moment, l’entitat culer no ha destituït Éric Abidal –la continuïtat del qual no està assegurada després d’una nova temporada desastrosa en l’àmbit esportiu– i, per tant, ell i Ramon Planes seran els encarregats de liderar la revolució al vestidor del Barça que l’equip fa molt de temps que demana a crits. La derrota per 2-8 contra el Bayern de Munic va ser el detonant que ha posat punt final al cicle i, en un estiu amb menys temps i recursos que mai, els dirigents esportius estan obligats a encertar molt més que els darrers anys.

No ho faran sols, però. I és que, tal com ha deixat ben clar el Barça en la nota informativa, el substitut de Quique Setién a la banqueta local del Camp Nou també tindrà un paper molt important en la “reestructuració àmplia” del primer equip blaugrana. Les últimes informacions apunten en la mateixa direcció: Ronald Koeman ha estat l’escollit. L’encara actual seleccionador holandès i el club català estan negociant i, segons han informat diversos mitjans, estan molt a prop d’arribar a un acord.

Koeman, l’heroi de la primera Champions de la història del Barça, es comprometrà per a les pròximes dues temporades, encara que la segona estarà subjecta a l’opinió del candidat que guanyi les eleccions a la presidència programades per al març del 2021. En principi, l’anunci oficial és qüestió d’hores: es durà a terme entre dimarts i dimecres. No hi ha temps a perdre.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa