Les paraules que ha dit Koeman a l’àrbitre per acabar expulsat

Ronald Koeman ha hagut de veure el final de la derrota contra el Granada al Camp Nou des de la graderia. El tècnic neerlandès del Barça ha estat expulsat al minut 66 de partit per haver increpat el quart àrbitre. En la roda de premsa posterior al duel, el mateix entrenador ha assegurat que no ho comprenia: “No he insultat ningú”.

Un cop s’ha revelat l’acta del partit, s’ha pogut llegir el motiu pel qual el col·legiat ha decidit ensenyar una targeta vermella a Koeman. Concretament, les paraules que ha dit al quart àrbitre han estat: “Quin personatge”. A l’acta també es deixa clar que el tècnic blaugrana ja havia estat advertit prèviament.

Aquesta expulsió és un cop dur per la moral de l’equip. Koeman no podrà asseure’s a la banqueta en els dos següents partits del Barça, el primer a Mestalla contra el València i el segon contra l’Atlètic de Madrid al Camp Nou.