Món Esport
Un exfutbolista del Barça també carrega contra Koeman

El futbol és un esport plagat de conflictes. És normal. Als equips de primer nivell hi ha un munt de persones treballant juntes a diari, amb opinions sovint diferents. Això passa a l’esport i en qualsevol grup humà. Si a aquesta circumstància es suma que l’etapa de Ronald Koeman al Barça com a entrenador va deixar alguns incendis tot i que el neerlandès n’hagués apagat molts, el resultat són les crítiques vers la seva figura de futbolistes que van estar a les seves ordres. Després de les del defensa blaugrana Óscar Mingueza i l’extrem cedit al Granada Álex Collado, ara ha sigut el torn del lateral esquerrà actualment al Leeds Júnior Firpo.

En una entrevista al programa Tot Costa de Catalunya Ràdio, el també exfutbolista blaugrana ha carregat contra el que va ser el seu entrenador a la seva segona i darrera temporada a Barcelona en considerar que “Koeman em va mentir”, perquè “em va dir que comptava amb mi, però no va ser cert”, i després de recalcar que “per a mi, el tracte personal pesa més que els aspectes futbolístics”. Tot i això, el natural de la República Dominicana admet que és “autocrític”, i que “no vaig ser el jugador que s’esperava a la meva etapa al Barça”.

I així és. Perquè després de dues molt bones temporades al Betis i un gran Europeu Sub-21, Júnior Firpo va arribar a l’equip entrenat llavors per Ernesto Valverde amb la funció de competir amb Jordi Alba per la posició al flanc esquerre de l’equip. Però el primer va disputar 41 partits en dos anys al Camp Nou, mentre que Alba va vestir-se de curt en 85 ocasions. En aquest sentit, Júnior Firpo reconeix que “Alba va passar davant meu al Barça amb tres entrenadors diferents, això és així”. I, sobre l’estat de forma del de L’Hospitalet, molt discutit darrerament, Firpo creu que, si bé “potser ara no està en el seu moment”, “els números hi són” i “ha estat un dels millors laterals del món en els darrers anys”.



Més notícies
L'exentrenador del Barça, Ronald Koeman, durant el seu últim partit al capdavant de l'equip | Europa Press
Una de les víctimes de Koeman al Barça esclata contra el neerlandès
Notícia: Una de les víctimes de Koeman al Barça esclata contra el neerlandès
Comparteix
Álex Collado, cedit al Granada fins a finals de temporada, ha desvelat la seva mala experiència amb el tècnic
Ronald Koeman, durant un entrenament | FC Barcelona
El vestidor del Barça reconeix que no creia en Koeman
Notícia: El vestidor del Barça reconeix que no creia en Koeman
Comparteix
Óscar Mingueza ho ha explicat en una entrevista amb TV3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa