Setién: “A cada club hi ha jerarquies, però a mi no m’impedeixen res”

"És veritat que ens hem deixat punts, però encara hi ha Lliga", ha reconegut el tècnic càntabre

Després de l’empat davant l’Atlètic de Madrid, una nova ensopegada que allunya els blaugrana del títol, i amb la visita més que complicada del cap de setmana a l’Estadi de la Ceràmica de Vila-real, Quique Setién ha tornat a patir una roda de premsa incòmoda amb els mitjans de comunicació. El Barça no està passant per un bon moment ni de joc ni de resultats i les tensions internes de la plantilla i la més que evident falta d’entesa entre futbolistes i cos tècnic han fet que l’entrenador càntabre s’hagi hagut de defensar: “Sé que hi ha jerarquies dins del club, però a mi no m’impedeixen res. Al contrari, m’ajuden”.

Un dels protagonistes d’aquestes desavinences ha estat el capità i el millor jugador del món, Leo Messi. Respecte a l’argentí, Setién ha volgut treure ferro a l’assumpte i ha assegurat: “el veig bé entrenant, parlem d’allò que hem de parlar i ja està”. Un altre dels futbolista que no estan contents amb la gestió del vestidor de Setién és Griezmann. El francès cada cop juga menys minuts i la seva família ja ha mostrat rebuig al càntabre a les xarxes socials. “És un gran professional i molt positiu. No tindrà problemes quan torni a jugar”, ha considerat Setién.

Pel que fa a la situació de l’equip a la classificació, segon a quatre punts del Reial Madrid, l’entrenador del Barça ha reconegut no hauria d’haver estat així, però ha destacat “el bon nivell” de joc i considera que “encara hi ha Lliga”. Ara bé, una derrota o un empat a l’Estadi de la Ceràmica podrien acabar de sentenciar el tècnic càntabre. Setién ha assegurat “no invertir ni un minut del meu temps en pensar en això”, ja que considera que com a entrenador és normal que passin aquestes coses.

Les declaracions de Setién prèvies al partit davant el Vila-real

Les desavinences amb Leo Messi: “El veig bé mentre entrenem. Parlem d’allò que hem de parlar i ja està, sense més”.

Els rols de poder al vestidor: “Entenc que a cada club hi ha jerarquies que es guanyen amb el temps. A mi això no m’impedeix res, ans al contrari, m’ajuda”.

La classificació: “És veritat que ens hem deixat punts, però crec que l’equip ha estat a un bon nivell. Quan el resultat no arriba, s’han de buscar alternatives. Encara hi ha Lliga”.

El cas Griezmann: “És un gran professional i un noi extraordinari, sempre molt positiu, i això no l’afectarà quan hagi de tornar a jugar. Podrem comptar amb ell al 100%”.

El seu càrrec trontolla: “No inverteixo ni un minut del meu temps en pensar en això. Ho visc com ho he viscut altres vegades. Ho accepto, perquè soc entrenador, i em centro en allò en què m’he de centrar”. 

Fitxatges en plena temporada: “No és agradable, però és normal que passi amb les circumstàncies en les quals ens trobem i ens hem d’adaptar”.

L’explosió de Riqui Puig: “Tots hem vist el seu nivell. Ha fet un pas endavant molt important i s’ha guanyat la continuïtat. Jo li dic que no es quedi amb el que fa i que encara millori més”.

Més informació

Nou comentari