Món Esport
Koeman: “No hem tocat fons, podríem estar molt pitjor”
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del Barça, ha atès els mitjans durant la prèvia del partit de Lliga contra el Llevant al Camp Nou. El seu equip es troba en una situació pèssima, ja que, als mals resultats obtinguts a la Lliga, s’hi suma la vergonyosa golejada rebuda a casa a la Champions League contra la Juventus de Torí. Tot i això, Koeman ha tret ferro a l’assumpte, ha assegurat que l’equip “no ha tocat fons”, que es podria estar “molt pitjor” i que “els culers han de tenir paciència perquè estem en un any de transició”.

Sí que és cert que ha fet autocrítica en alguns moments i, sobretot, ha apuntat a la manca de concentració i a les errades individuals: “Hem de millorar la defensa, hem rebut molts gols a causa de pifíes no provocades pel rival i hem fet molts penals”. A la vegada, ha recordat que les lesions no els estan ajudant i ha repetit que han de “guanyar tots els partits que jugarem a casa”.

La roda de premsa de Ronald Koeman

L’anàlisi del rival: “Haurem d’apretar, obrir espais i aprofitar les nostres oportunitats. Hem de guanyar els tres partits consecutius que ens venen a casa”.

Què està fallant?: “Hem de millorar la defensa i evitar els errors individuals. Contra la Juventus ens vam deixar dominar. Tot i això, havíem guanyat tots els altres partits de Champions fins al moment. També estem tenint molta mala sort amb les lesions”.

Riqui Puig: “Està fent bons partits i ha entrenat bé. Ja veurem què passarà demà”.

Derbi de Madrid: “Primer hem de guanyar el nostre partit i després ja opinarem dels altres. Veient la classificació, el millor és que punxi l’Atlètic”.

La concentració: “Ens estan faltant moltes coses i això es nota als resultats. Els errors individuals ho demostren. Ara bé, som l’equip que crea més oportunitats de gol”.

S’ha tocat fons?: “Podríem estar molt pijtor”.

Calendari favorable: “Si estem bé, ningú no ens pot guanyar a casa”.

Estat d’ànim: “Estem bé”.

 

La sinceritat de Koeman: “Respecto els futbolistes, però també els comunico els seus errors. No és veritat que els jugadors vulguin canviar el sistema. Tinc la seva confiança i estem intentant millorar les coses”.

Un psicòleg per a l’equip: “No crec que sigui necessari, perquè la pressió sent jugador del Barça sempre existeix”.

 

 

Missatge als culers: “Els nostres aficionats s’han acostumat a guanyar molts títols durant els últims anys i la situació actual els resulta molt difícil. Tot i això, han d’entendre que estem en un moment de transició, hem de tenir paciència i al febrer tindrem un equip guanyador”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa