Món Esport
Koeman, crític malgrat la golejada: “Hem tingut moments de desconcentració i això no pot ser”
  • CA

Ronald Koeman no s’ha mostrat tan eufòric com la resta de culers després de la golejada dels blaugrana a l’Osasuna al Camp Nou. El tècnic neerlandès ha estat crític amb els moments de desconcentració del seu equip i ha assegurat que “això no ens pot passar en partits igualats”. L’entrenador del Barça ha confirmat la candidatura del seu equip al títol de Lliga, de la mateixa forma que s’ha pogut veure sobre el terreny de joc, i ha afirmat: “No podem tornar a fallar en els pròxims partits. El Madrid no està bé i ho hem d’aprofitar i encara ens queden moltes jornades per intentar atrapar l’Atlètic”.

Respecte a la imatge del partit, la preciosa dedicatòria de Messi a Maradona en el seu gol, Koeman ha negat saber-ne res abans del duel, però ha considerat que “ha estat un gran gol i un gran gest”. El neerlandès, en la mateixa línia que a la prèvia, ha dit que la millor forma que tenia el capità del Barça d’homenatjar el Pelusa era “sobre el terreny de joc” i ha repetit que “els europeus no ens podem ni imaginar com d’important és la figura de Maradona a l’Argentina”.

Finalment, respecte a la lesió de Lenglet, Koeman ha deixat tranquils els culers i ha assegurat que “no sembla molt greu”. Fins i tot ha obert la porta a que pugui jugar el pròxim dimecres contra el Ferencváros. De l’altre central, Mingueza, ha dit que “ha fet un gran partit, però ha perdut dues pilotes perilloses i això no pot passar”.

La roda de premsa de Koeman posterior al Barça-Osasuna

La celebració de Messi: “No en sabia res, però ho podia esperar. Ha estat un gran gol i un gran gest”.

La titularitat de Braithwaite: “Ha estat una decisió tècnica i tàctica perquè, amb tanta gent a dalt, necessitem algú que sempre estigui preparat per marcar”.

Mingueza: “Ha fet un gran partit, però li he dit que ha perdut dues pilotes molt perilloses i això no pot passar. Encara ha d’aprendre i millorar”.

La lesió de Lenglet: “No sembla molt greu, és el que pensem ara mateix. Esperem que arribi al partit del dimecres”.

Porteria a zero durant dos partits consecutius: “Hem tingut alguns moments de desconcentració i això no pot ser. A l’inici de la segona part ens han estat a punt de marcar i fins i tot ho han merescut”.

El partidàs de Griezmann: “No ha canviat res, perquè ell sempre ha estat així de bo. Ha guanyat confiança i s’ha alliberat”.

Un homenatge a Maradona: “Som europeus i no podem comprendre la immensitat de Maradona a l’Argentina. La forma amb com Messi li ha dedicat el gol ha estat molt gran”.

Canvi de dinàmica: “Intentarem mantenir aquest nivell, perquè no podem fallar més. El Madrid no està bé i ho hem d’aprofitar. La temporada és molt llarga i encara podem atrapar l’Atlètic”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa