Món Esport
Koeman confia en la remuntada
  • CA

L’entrenador del Barça Ronald Koeman ha atès els mitjans en roda de premsa per valorar la victòria del seu equip davant el Sevilla al Sánchez Pizjuán. Visiblement satisfet, el tècnic neerlandès ha aplaudit el rendiment dels seus futbolistes amb el canvi de sistema: “Hem lluitat i pressionat com un equip total”. A més a més, ha considerat que la clau del partit ha estat “no deixar jugar el Sevilla”.

Respecte a les lesions de Pedri i Araujo -aquesta última sembla que es quedarà en unes molèsties-, Koeman no ha volgut ser alarmista: “Haurem d’esperar a veure qui pot arribar a dimecres”. Tanmateix, s’ha mostrat tranquil, ja que diu que “hem fet canvis i els jugadors han respost”.

Aquest partit del dimecres al qual es refereix Koeman és un dels més importants de la temporada. Es tracta de la tornada de les semifinals de la Copa del Rei i serà contra el mateix rival, el Sevilla, en un escenari diferent, el Camp Nou. “El partit d’avui ens ajuda a creure en la remuntada”, assegura el tècnic del Barça. El conjunt blaugrana haurà d’aixecar el 2-0 de l’anada.



Més notícies
Pedri, durant el partit contra el Sevilla | Europa Press
Pedri marxa lesionat i amb crosses de Sevilla
Notícia: Pedri marxa lesionat i amb crosses de Sevilla
Comparteix
Demà se li faran proves per conèixer el temps de baixa
Dembélé, durant el partit contra el Sevilla | Europa Press
El Barça es refà a temps de la mala dinàmica (0-2)
Notícia: El Barça es refà a temps de la mala dinàmica (0-2)
Comparteix
Els blaugrana superen el Sevilla al Sánchez Pizjuán i somien amb la remuntada a la Copa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa