Món Esport
Koeman, sobre les baixes: “Trobarem solucions a tots els problemes”
  • CA

Ronald Koeman ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa el dia abans d’un dels partits més importants de la temporada del Barça. El dimecres 10 de febrer els blaugrana s’enfrontaran al Sevilla a l’anada de les semifinals de la Copa del Rei al Sánchez Pizjuán, amb una plantilla farcida de baixes. A les de llarga durada de Piqué, Ansu, Coutinho i Sergi Roberto, s’hi han sumat Pjanic, Dest i Braithwaite. “No puc portar gent que no estigui al 100%, no podem córrer riscos. Són moltes baixes, però trobarem solucions a tots els problemes”, ha assegurat Koeman quan ha estat preguntat al respecte.

El tècnic blaugrana s’ha tornat a mostrar molt orgullós del seu equip. N’ha destacat la mentalitat: “La confiança de l’equip ha pujat, ens estem concentrant millor. Traiem l’orgull per remuntar quan tenim problemes”. A la vegada, com sempre, ha volgut tocar de peus a terra: “Hem de ser realistes, perquè ens falta molta gent important a l’equip”. Tanmateix, no ha negat les seves possibilitats davant un rival molt complicat: “Tenen una de les plantilles més completes i haurem de treballar per sortir de la seva pressió, però si estem a un bon nivell els podrem fer molt mal”.

Pel que fa a l’alineació, ha deixat entreveure que Umtiti i Lenglet seran la parella de centrals. En primer lloc, pel que ha dit de De Jong: “Si el posem en defensa perdem molt al mig del camp. Si podem, utilitzarem un jugador que estigui acostumat a la posició”. Però també pel que opina respecte a Umtiti: “Està bé i pot ser titular. Hem d’anar amb compte amb ell pel seu historial de lesions. Ha demostrat qualitat en els partits que ha jugat”. També ha insinuat que Mingueza jugarà al lateral dret.

Totes les respostes de Ronald Koeman

El rival: “El Sevilla acumula una molt bona ratxa de resultats. Per a nosaltres és molt important aconseguir un bon resultat. Són un equip molt físic i ben entrenat per Lopetegui. Tenen una de les plantilles més completes i haurem de treballar per sortir de la seva pressió, però si estem a un bon nivell els podrem fer molt mal. Segur que serà un gran partit”.

Les baixes: “No puc portar gent que no estigui al 100%, no podem córrer riscos. Són moltes baixes, però trobarem solucions a tots els problemes”.

De Jong, central?: “Si el posem en defensa perdem molt al mig del camp. Si podem, utilitzarem un jugador que estigui acostumat a la posició”.

Messi, a la portada de France Football: “No entenc què estan fent. Poden parlar del Leo si volen, però jo no hi entraré. El que ens toca a nosaltres és guanyar els partits contra el Sevilla i l’Alabès i després ja veurem què passa amb el PSG”.

Amb la Copa ja n’hi ha prou?: “Aspirem a tot, però amb els problemes que estem tenint amb les lesions estem intentant sobreviure com podem. Vull destacar la mentalitat de l’equip”.

La bona ratxa de resultats: “La confiança de l’equip ha pujat, ens estem concentrant millor. Traiem l’orgull per remuntar quan tenim problemes. Però hem de ser realistes, perquè ens falta molta gent important a l’equip”.

Camp Nou, centre de vacunació: “És un tema tan important que, si podem ajudar, ajudarem. Soc partidari d’ajudar en el que faci falta”.

Mingueza, preparat?: “Ha millorat bastant. Està aprofitant l’oportunitat i està jugant molts partits. Ha crescut gràcies als seus companys i no dubtaré en posar-lo contra el PSG si fa falta. La seva orientació defensiva és bona, però encara ha de millorar”.

Se sent orgullós de l’equip?: “Hem canviat moltes coses i estem pel bon camí. Hem donat oportunitats als joves i hem creat un equip de futur que és capaç de guanyar en el present. Els culers van tornar a vibrar després del partit de Granada i això és el més important”.

La capacitat golejadora de l’equip: “És important no dependre només d’un jugador. Tenim un equip molt ofensiu i fins ara havíem tingut molt poca efectivitat. Som qui genera més ocasions i tenim el millor jugador del món”.

Umtiti: “Està bé i pot ser titular. Hem d’anar amb compte amb ell pel seu historial de lesions. Ha demostrat qualitat en els partits que ha jugat”.

Anada fora de casa: “Sempre és millor. Jugarem molts partits consecutius contra el Sevilla i seran molt emocionants”.

Araujo: “Hem d’estar pendents de la seva evolució. És millor no posar data. Jugarem els partits amb els que estiguin millor”.

Dest: “Continua amb les mateixes molèsties des de fa temps. El deixem fora per recuperar-lo al 100%. Si no és dissabte vinent, serà a París”.

Els registres d’Ibrahimovic: “No em sorprèn perquè quan el vaig tenir a l’Ajax ja em vaig adonar de la seva qualitat. És un dels millors davanters del món, tot i la seva edat. És un guanyador. Jo crec que s’ho mereix tot”.

Messi, el millor de la història?: “És difícil comparar jugadors de diferents èpoques, però el que ha fet Messi és increïble”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa