Un Ronald Koeman visiblement content ha atès els mitjans de comunicació després de la victòria convincent del Barça a San Mamés. Ha estat un partit en el qual Messi i Pedri han exhibit la seva millor versió i el tècnic neerlandès ho ha valorat molt positivament: “El seu nivell ja no em sorprèn”. A més, ha aplaudit la capacitat de reacció del seu equip després del gol inicial de l’Athletic Club i s’ha mostrat molt satisfet amb el paper del conjunt que dirigeix: “Hem controlat el partit i hem creat molt perill després del seu gol. Els gols que hem marcat han estat de molta qualitat”.

Respecte a la lluita pel títol, Koeman ha començat a mostrar-se més optimista que en les darreres ocasions i ha vist un bri d’esperança: “Sempre queda Lliga. Queden molts partits i, a més, nosaltres hem tingut moltes lesions. Els rivals han de començar a fallar”. L’efectivitat que ha tingut avui l’equip ha estat descrita per Koeman com a “punt d’inflexió” i ha remarcat que “aquest és el camí que hem de seguir”.

Les respostes de Ronald Koeman

Anàlisi del partit: “Hem estat malament al principi. El seu primer gol ha estat un clar error nostre. Tot i això, després hem estat capaços de reaccionar i hem controlat el partit. Hem creat molt perill i hem marcat gols de molta qualitat. Estic molt satisfet i podríem haver-ne fet més”.

Pedri: “És molt important per a nosaltres. Hem parlat ja molt d’ell. No és cap sorpresa el que fa. Està a un nivell molt gran comparat amb els altres”.

Messi: “No m’ha sorprès la seva qualitat. Fa molts anys que juga al màxim nivell. Ara està marcant més que al principi de temporada, però ell sempre s’ha sentit còmode i amb ganes”.

Hi ha Lliga?: “Sempre n’hi ha. Encara queden molts partits. A més a més, nosaltres hem tingut lesions i alts i baixos. Els rivals també tindran mals moments”.

Punt d’inflexió: “Ja treballem des de fa temps amb seriositat i intensitat. Hem merescut més punts en altres partits. Avui hem tingut més efectivitat, hem de seguir aquesta línia”.

Dembélé: “Feia molt temps que no jugava dos o tres partits consecutius. Futbolísticament ens dona molt. La seva qualitat i la seva profunditat ens aporten molt”.Nou comentari

Comparteix