Robert: “No tenim cap oferta per cap jugador”

El secretari tècnic tanca la porta a la sortida de Neymar

Robert Fernández ha estat contundent. “No tenim cap oferta per cap jugador de la nostra plantilla”, ha manifestat el secretari tècnic del Barça, que també ha tancat la porta a la sortida de Neymar Jr a través del pagament de la seva clàusula: “Crec que això no passarà.”

Clar i català. El club compta amb tots els jugadors del primer equip i no contempla la marxa d’un dels principals puntals de la plantilla. El brasiler té equips de primer nivell al darrere, grans temptacions per canviar de samarreta, però el club blaugrana no es planteja un futur sense Neymar Jr. Preguntat per la possibilitat de perdre algun futbolista professional, Robert ha tornat a mostrar-se segur: “No és la nostra intenció perdre jugadors. La intenció és intentar millorar el màxim possible. Si podem millorar amb alguna adquisició, lògicament la farem.”

 

I aquesta adquisició és Verratti? Robert no es mulla, però el perfil de jugador que busca el Barça deixa lloc a poques interpretacions. “Seria adient que pugués jugar en les tres posicions del mig del camp. Que jugui només en una posició dificulta els seus minuts en l’equip. Seria ideal”, ha expressat. I Verratti compleix el perfil, com també ho fa Paulinho, tot i la diferència en les capacitats individuals de cadascun.

Nou comentari