Món Esport
Lewandowski: “Sé com jugar contra el Reial Madrid”

Robert Lewandowski, flamant fitxatge del Futbol Club Barcelona, ha instaurat la il·lusió a l’afició barcelonista des del moment en el qual el club va anunciar, fa tres setmanes, la seva incorporació. I ara, en la presentació multitudinària que s’ha celebrat al Camp Nou, això ha crescut. I és que en la roda de premsa posterior a l’acte celebrat a l’estadi, el jugador ha estat qüestionat sobre el gran partit del futbol mundial, el Clàssic, i les ganes que té de jugar-lo.

I el polonès ha assegurat que “sempre estic llest per jugar contra el Reial Madrid. Sé com jugar contra ells. L’última temporada va ser molt reeixida per a ells. Som aquí per vèncer-los. Sabem que serà difícil, però això és futbol”. I és que ara mateix, els blancs són el rival a batre. El curs passat van aixecar el trofeu de la Lliga i el de la UEFA Champions League. Això sí, la xavineta els va derrotar al Santiago Bernabéu per 0-4, en un partit de la competició domèstica que marca el camí.

Però naturalment qui també marcarà el camí és el mateix Lewandowski. El jugador ha marcat molts gols als madrilenys. Especialment recordada és la seva exhibició amb la samarreta del Borussia Dortmund, quan va marcar, en l’anada de la semifinal de la Champions de la temporada 2012/2013, quatre gols a l’equip entrenat llavors per José Mourinho.

Tot i això, l’exjugador del Bayern de Munic ha reconegut que el conjunt de Carlo Ancelotti no serà l’únic rival a batre: “No és només el Reial Madrid. Has de estar sempre preparat perquè hi ha clubs fantàstics. Has de jugar sempre al teu millor nivell. Sé que sortirem a guanyar cada partit. Serà tot un repte”.

A més, també ha estat preguntat per la hipotètica lluita que es formarà entre ell i el crack del Madrid i possible futur Pilota d’Or, Karim Benzema. Tot i això, Lewandowski ha recalcat que “no penso en el Reial Madrid ni en Benzema. És un golejador fantàstic, que fa anys que és a la Lliga. Però a mi m’importa jugar bé amb el Barcelona i no contra ell”.



Més notícies
Robert Lewandowski i Joan Laporta, al Camp Nou | Gabriel Izcovich
Lewandowski, presentat al Camp Nou en una jornada històrica
Notícia: Lewandowski, presentat al Camp Nou en una jornada històrica
Comparteix
El barcelonisme, feliç amb la seva nova estrella
Robert Lewandowski i Joan Laporta, al Camp Nou | Gabriel Izcovich
El motiu pel qual el número 9 ha passat de Memphis a Lewandowski
Notícia: El motiu pel qual el número 9 ha passat de Memphis a Lewandowski
Comparteix
Laporta explica el canvi en el dia de la presentació del polonès, que ja ha lluit el dorsal
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Gabriel Izcovich
Lewandowski es dirigeix al públic del Camp Nou en català
Notícia: Lewandowski es dirigeix al públic del Camp Nou en català
Comparteix
El davanter s'ha posat el públic barcelonista a la butxaca molt ràpidament
Robert Lewandowksi, en el seu debut com a blaugrana contra el Madrid | FC Barcelona
Així ha estat el debut de Lewandowski amb el Barça
Notícia: Així ha estat el debut de Lewandowski amb el Barça
Comparteix
El davanter polonès no ha pogut marcar el seu primer gol, però ha tingut ocasions

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Figa-seca a agost 06, 2022 | 08:11
    Figa-seca agost 06, 2022 | 08:11
    Caram quina sort de tenir les idees tant clares. Espero q cada vegada què juguem Barça-Madrid, quedem 8 a 2. Amb això en Robert Lewandowski ja en té experiència...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa