Món Esport
Novetats importants pel fitxatge de Lewandowski pel Barça

Robert Lewandowski hauria de ser el gran fitxatge del Futbol Club Barcelona durant aquest estiu. Si el Barça aconsegueix resoldre els problemes econòmics i de fair play financer i si el jugador pot convèncer el seu club, el Bayern de Munic, perquè el deixi marxar, l’operació es tancarà, ja que ja hi ha un acord entre el davanter polonès i l’entitat blaugrana. En aquest sentit, han aparegut algunes informacions destacades durant les darreres hores que afegeixen moltes esperances als culers per confiar en la incorporació de Lewandowski.

Nova oferta del Barça al Bayern per Lewandowski

Per una banda, el diari Sport revela que hi ha una nova oferta del Barça al Bayern. El club bavarès s’ha mostrat molt reticent a deixar-lo marxar, però Lewandowski està pressionant moltíssim i està aconseguint tensar la corda per poder sortir. L’entitat blaugrana, que fins ara havia fet una oferta d’uns trenta milions d’euros, ha apujat la seva proposta a trenta-set milions, entre fixes i variables. Això, tenint en compte que el Bayern es troba molt a prop de fitxar Sadio Mané, qui podria ser un bon relleu per al davanter polonès, podria acabar de convèncer els bavaresos.

Lewandowski ja té data d’arribada

D’altra banda, el diari As assegura que Lewandowski ja té data d’arribada al Futbol Club Barcelona. Seria el dia 11 de juliol, quan els jugadors internacionals del Barça tornaran a la disciplina de l’equip. L’entrenador terrassenc Xavi Hernández confia a poder comptar amb l’astre polonès a partir d’aquella data. Així doncs, Lewandowski ja podria debutar com a blaugrana a la gira que el conjunt culer farà pels Estats Units entre els dies 20 i 31 de juliol. A més a més, el danès Andreas Christensen i l’ivorià Franck Kessié també haurien de ser-hi presents, sempre que el Barça, cal insistir, pugui resoldre els problemes de límit salarial i pugui inscriure tots aquests futbolistes.



Més notícies
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
Nou gir de guió en el cas de Frenkie de Jong
Notícia: Nou gir de guió en el cas de Frenkie de Jong
Comparteix
El futbolista, després de deixar oberta la porta a marxar, ha fet una declaració d'amor al Barça
Joan Laporta, president del Barça, i Filippo Grandi, Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats | FC Barcelona
L’admirable acord que acaba de presentar el Barça
Notícia: L’admirable acord que acaba de presentar el Barça
Comparteix
El club blaugrana invertirà centenars de milers d'euros a projectes humanitaris de l'ONG ACNUR
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
El Barça publica un vídeo de Piqué molt revelador
Notícia: El Barça publica un vídeo de Piqué molt revelador
Comparteix
El club ha volgut enviar el missatge que Piqué està compromès amb l'equip
Xavi Hernández, Piqué i Busquets durant un partit del Barça | FC Barcelona
Xavi ja ha triat el substitut de Piqué
Notícia: Xavi ja ha triat el substitut de Piqué
Comparteix
El tècnic egarenc vol que no jugui tants minuts i demana el fitxatge de Jules Koundé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa