Món Esport
Roben a tres jugadors del Lió durant el partit contra el Barça
  • CA
Memphis Depay, durant el Lió-Barça.
Memphis Depay, durant el Lió-Barça. | EFE

Els jugadors de l’Olympique de Lió van aconseguir un empat a zero contra el Barça que ho deixa tot obert de cara a la tornada al Camp Nou. Els francesos segueixen sense ser favorits, però com a mínim van aconseguir que el conjunt blaugrana no celebrés cap gol a camp contrari i això ja és motiu de celebració. Tres jugadors de la plantilla de Bruno Génésio, però, es van endur un ensurt en arribar a casa després del partit d’anada dels vuitens de final de la Champions.

 

I és que, segons el diari local Le Pogrès, els domicilis de Memphis Depay, Lucas Tousart i Pape Cheikh van ser assaltats aquest dimarts durant el compromís entre Lió i el Barça. Els lladres van aprofitar que els futbolistes estaven disputat el matx per entrar a robar als seus domicilis pocs dies després, precisament, que el davanter del Barça Kevin-Prince Boateng patís el mateix (al ghanès li va passar el passat dissabte).

 

Sempre segons el mateix mitjà, a Depay els lladres li van trencar una finestra de la seva casa i li van robar joies i roba, Cheikh va patir pèrdues semblants de les del davanter holandès i Tousart se li van endur diferents objectes però no el cotxe del garatge (malgrat que ho van intentar). El valor dels tres robatoris encara es desconeix.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa