Riqui Puig ha aprofitat la presentació de la III cursa “En Marxa Contra el Càncer Barcelona” de l’AECC per tornar a parlar del seu futur. Després de les paraules de fa unes setmanes amb les quals va deixar oberta la possibilitat d’abandonar el Barça si no tenia oportunitats al primer equip, el migcampista de Matadepera ha intentat silenciar els rumors i el soroll generat: “De moment no em plantejo sortir del club. Hi estic molt bé. Em quedaré aquí, de moment”.

“En tot moment he dit que em vull quedar al Barça. Hi ha molta gent a dalt i les oportunitats estan cares, però el club sempre ha confiat en mi. Volen que triomfi aquí i soc una aposta de club, encara que ara per ara no m’hagin dit ben bé què volen fer amb mi“, ha afegit. Sobre Patrick Kluivert, el director de la Masia, que creu que el millor per a ell és buscar una cessió, Riqui Puig se n’ha desentès: “Amb mi no ha parlat. Crec que jo he de parlar amb Abidal, que està per sobre i s’encarrega del filial”.

“Em vull quedar, s’hi està molt bé aquí. Algun directiu ha parlat amb el meu pare”, ha reiterat la jove perla culer, que “no he tingut l’oportunitat de parlar amb Valverde” perquè “estic pujant menys al primer equip i no tinc tanta relació amb ell”. “S’ha d’entendre que té molts jugadors al mig del camp. Aquest any estic marcant gols i repartint assistències per intentar demostrar que puc tenir nivell per pujar al primer equip“, ha sentenciat.Més notícies

Nou comentari