Món Esport
Riqui Puig comunica al Barça que es vol quedar
  • CA

Ronald Koeman li va obrir la porta a marxar del Barça en qualitat de cedit a la recerca de minuts i oportunitats, però ell l’ha tancada de cop. Riqui Puig es vol quedar al Barça. Aquest dilluns, segons ha avançat TV3 i han reconegut fonts del club blaugrana, el pare i representant de la jove perla formada a la Masia, Carles Puig, ha comunicat als responsables de l’àrea esportiva culer que la intenció del futbolista és lluitar per guanyar-se la confiança de l’entrenador.

Després de ser descartat pel Gamper i que Koeman li aconsellés sortir cedit perquè la seva progressió no es veiés frenada per culpa de l’absència de minuts, Riqui Puig ha decidit no defallir en el seu intent de triomfar al Barça. Se sent preparat per tenir minuts malgrat que la competència al mig del camp serà molt elevada i vol demostrar-li-ho al tècnic holandès. No creu que hi hagi un millor lloc, com a mínim de moment, per continuar creixent professionalment i personal.

Caldrà veure, tenint en compte la decisió del jugador de Matadepera, com acaba la seva situació. Cal recordar que, encara que es troba en dinàmica del primer equip, Riqui Puig encara té fitxa del filial. La intenció inicial del Barça era que tant ell com Ansu Fati i Ronald Araujo passessin a formar part del conjunt que dirigeix Koeman a tots efectes, encara que, de moment, no hi ha hagut cap notificació ni comunicació oficial al respecte.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa