La presidenta del Consejo Superior de Deportes (CSD), María José Rienda, ha afirmat aquest dijous que el Clàssic entre el Barça i el Reial Madrid sempre ha tingut polèmiques i que per això “s’ha de tractar amb normalitat” de cara al pròxim 18 de desembre. “M’agradaria enviar un missatge de tranquil·litat, de normalitat. Els enfrontaments entre el Barça i el Madrid sempre han tingut polèmica, això no ve d’ara. I crec que s’ha de tractar amb naturalitat com s’està fent, amb la seguretat com la que hi ha”, ha declarat després d’un acte.

“Hem de posar l’esport per sobre de qualsevol cosa que pugui perjudicar-lo. Els valors de l’esport han d’estar per sobre de qualsevol altra actuació. Des d’aquí sempre defensarem aquest posicionament“, ha reiterat la secretària d’Estat per a l’Esport. “El que sempre demano és que els valors estiguin per damunt de qualsevol acció. Es tracta de dos grans equips amb una rivalitat històrica que s’enfronten. S’ha de saber separar les coses”, ha insistit. 

“Tots els actors estan treballant per tenir aquesta seguretat, d’això no en tinc cap dubte. Estic seguríssima d’això. Des d’interior fins als clubs, passant per la Federació Espanyola i la Lliga, tothom està treballant. Tots hi estem al darrere. Hem de normalitzar les coses”, ha conclòs María José Rienda.Més notícies

Bartomeu, rotund: “El Clàssic es jugarà”

El president del Barça assegura, en el seu discurs abans del dinar de Nadal amb la premsa esportiva, que el partit contra el Madrid "no es tornarà a ajornar"

Pedro reconeix que li “encantaria” tornar al Barça

"Jo soc del Barça. Vaig viure-hi moltes experiències i hi vaig jugar molts anys. A més, em sento molt estimat pels afeccionats", ha declarat el futbolista del Chelsea a la 'Cadena SER'

Nou comentari