Nova reunió entre Tusquets i els candidats per debatre el fitxatge d’Eric Garcia

El president de la comissió gestora del Barça farà un últim intent per aconseguir el consens

Últim intent de Carles Tusquets per aconseguir un consens al voltant de la incorporació d’Eric Garcia. Segons ha informat Mundo Deportivo, el president de la comissió gestora ha citat els tres candidats a les eleccions del Barça per analitzar el possible traspàs del central català abans que s’acabi, el pròxim dilluns 1 de febrer, la finestra d’hivern del mercat de fitxatges. La trobada es produirà aquest divendres a les set de la tarda a les oficines del Camp Nou.

En les darreres hores la cursa electoral cap a la presidència del club blaugrana s’ha escalfat. Un intercanvi de cartes dures entre Tusquets i Laporta va empentar Toni Freixa a acusar l’expresident d’haver comès una “flagrant deslleialtat”. El líder d’Estimem el Barça considera que la junta gestora no ha de fer cap moviment per Eric Garcia, mentre que el de Fidels al Barça és partidari d’assegurar-se contractualment que el pròxim 1 de juliol el defensa aterra al Camp Nou amb la carta de llibertat.

Per la seva banda, i tal com va exposar el dimecres, Víctor Font és l’únic dels tres candidats que aposta per atendre la petició de Ronald Koeman i fitxar ara el futbolista. Fins i tot va assegurar que la seva candidatura havia fet gestions amb el Manchester City perquè el traspàs no costés més de tres milions d’euros fixos més variables i amb el mateix Eric Garcia perquè renunciés al seu sou d’aquesta temporada. Segons ha ampliat Mundo Deportivo, el líder de Sí al Futur ha enviat una carta a Tusquets i una altra a Laporta per demanar-los que considerin la seva proposta.

Més informació

Nou comentari