La reunió entre Laporta i Koeman: un dinar al Via Veneto amb ‘final feliç’

També hi ha participat la mà dreta del president, Rafa Yuste

La reunió entre Joan Laporta i Ronald Koeman, anunciada extraoficialment des de l’empat contra el Llevant, ja ha acabat. S’ha celebrat en forma de dinar al restaurant de referència de la plantilla del primer equip masculí de futbol del Barça, el luxós Via Veneto, i també hi ha participat la mà dreta de Laporta i vicepresident esportiu, Rafa Yuste.

Sense que hagin donat cap detall a les desenes de periodistes que els esperaven a la sortida, tots tres han sortit després d’unes dues hores i mitja d’àpat amb la sensació general que les coses han anat bé. Amb cara somrient, sobretot Koeman, han abandonat el restaurant sobre les 17 hores. Laporta i Yuste haurien demanat en aquesta trobada un diagnòstic de la situació de l’equip.

Cal recordar que Laporta havia demanat aquesta trobada a Koeman per demanar-li explicacions del mal rendiment de l’equip als darrers partits de la temporada, en els quals s’ha perdut una Lliga que abans del Granada estava en mans blaugranes. Laporta no estava gens content amb el tècnic, però les sensacions a la sortida de la reunió són diferents.

Més informació

Comentaris

  Octubrista Maig 13, 2021 6:24 pm
  En comptes de convidar a dinar el senyor Koeman, en Laporta li podria haver pagat un curs de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, així deixaria de ser un inadaptat i el Barça (que diuen que és més que un club) s'estalviaria la vergonya de tenir un entrenador que no parla la llengua del país
   Soci del FCB XX54 Maig 13, 2021 7:07 pm
   un entrenador que no parla la llengua de la CCAA .
  Soci del FCB XX54 Maig 13, 2021 7:33 pm
  Sempre a la lliga Espanyola, sempre !! Sempre a la Copa del Rey sempre !! mai una lliga Catalana, ( partit d'alt risc FCB - Martinenc ) queda clar oi ??
   Tambe soci del Barca Maig 13, 2021 7:59 pm
   Hi han altres lligues com l'Anglesa on es podria jugar. No tot te que passar per Espanya. Es mes, hauriem de sortir-ne.
    Soci del FCB XX54 Maig 13, 2021 8:24 pm
    Per mi millor sempre la lliga Espanyola, preferixo un FCB - At Madrid que un FCB - Burnley Football Club.
  Víctor, emprenyat. Maig 13, 2021 7:59 pm
  Valgans Santa Paciència! Que no s'adonen que li manca temps? els tulipans del seu bonic jardí tenen prioritat absoluta. Sempre estem rondinant i així no arribarem mai enlloc. Endavant Ronald, tens el recolzament de tots els qui estimem les plantes i els animals domèstics.
  JordiP Maig 14, 2021 10:06 am
  M'havien dit que cal menjar amb la boca tancada i que no es pot parlar amb la boca plena. Llavors, quan han de discutir assumptes de gran importància, per què s'en van a un restaurant de luxe? És que no tenen despatxos on parlar de feina? Es passen el dinar parlant amb la boca plena? O potser és que ni tan sols parlen de res més interessant que el temps? I, last but not least, quí paga aquestes pantagruèl·liques reunions "de treball"? Un club arruïnat pagant festes i àpats de generosa factura? Em temo que tots plegats són una colla d'aprofitats i gorrons.

Nou comentari