Món Esport
Retorn a la realitat blaugrana (16:15h)
  • CA
Messi i Deulofeu celebren el primer gol davant el Màlaga.
Messi i Deulofeu celebren el primer gol davant el Màlaga. | EFE

El Barça torna a la normalitat. Després de quinze dies sense futbol de clubs i amb un èxode espectacular de futbolistes concentrats amb les seves seleccions -lesió de Mascherano inclosa-, els blaugrana reprenen el camí aturat a la Lliga visitant el Leganés (16:15h), amb l’objectiu de seguir al capdavant del campionat i mirar, amb total tranquil·litat, el derbi d’aquest vespre entre l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid que el pot distanciar encara més dels seus rivals directes.

Butarque no és un estadi fàcil, tot i la contundent victòria per 0-5 la temporada passada. El Leganés ha aconseguit sumar els tres punts davant l’Athletic Club i empatar davant el sotscampió d’Europa del 2014 i el 2016, l’Atlètic de Madrid de Simeone, a banda d’estar situat en una tranquil·la i sorprenent novena posició a la taula, després d’un molt bon inici de Lliga. Ara bé, en les dues darreres jornades, tot just abans de l’aturada, el Leganés va encadenar dues derrotes, això sí, als estadis del Sevilla i el València.

 

El Barça arriba a Butarque amb la plantilla tocada per lesions importants i amb força futbolistes titulars havent disputat noranta minuts amb la seva selecció ara tot just fa tres dies. És el cas d’Andrés Iniesta, un jugador poc habituat -darrerament- a enllaçar partits consecutius i que s’ha acostumat, de nou, a vestir-se de curt i saltar a la gespa setmana rere setmana. Dos dels seus possibles substituts, André Gomes i Sergi Roberto, segueixen lesionats.

Els blaugrana hauran de treballar de valent per perforar la porteria defensada per Cuéllar, ja que els homes d’Asier Garitano han fet que el Leganés sigui el tercer equip amb menys gols encaixats de tot el campionat, amb vuit, només per darrere el Barça (4) i l’Atlètic de Madrid (6). Una bona prova per a Luis Suárez, ofuscat i capficat en els seus errors durant els últims partits oficials, que provarà de tornar al camí del gol aquest tarda a Madrid.

 

L’aposta d’El Món:

Possible onze del Barça a Butarque.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa