Món Esport
Contundent resposta d’Arturo Vidal a les provocacions de l’entorn del Bayern
  • CA

“Demà, el Bayern no jugarà contra un equip de la Bundesliga. Jugarà contra el millor equip del món”. D’aquesta forma tan contundent, encara que sense deixar de somriure en cap moment, Arturo Vidal ha volgut respondre a la gran quantitat de provocacions que l’entorn del club bavarès ha fet al Barça des que catalans i alemanys es van citar als quarts de final de la Champions. El migcampista xilè ha tret pit, ha demanat respecte pels colors que defensa i ha avisat a tots aquells que consideren que els de Hans-Dieter Flick són favorits: “Sabem que el Bayern ha fet una temporada espectacular, serà un partit difícil, però som el Barça i si fem el que hem de fer, passarem”.

“No he estat molt atent a les declaracions. Conec la gent del Bayern i el que diu l’entorn no és el que pensen els jugadors. Estan confiats, però demà juguen contra el Barça, el millor equip del món, no contra cap equip de la Bundesliga”, ha afegit Vidal, que podrà tornar a participar en un partit de la Champions després de complir sanció contra el Nàpols: “Tots els jugadors que hem viatjat volem i mereixem ser titulars, però l’entrenador només podrà escollir onze. Els que juguem ens ho haurem de deixar tot per classificar-nos per a les semifinals”. A més, l’exjugador del club bavarès també ha opinat que “Lewandowski és un golejador incansable, serà molt difícil defensar-lo”, però que comparar-lo amb Leo Messi, un jugador “d’un altre planeta”, és un error.

Segons Arturo Vidal, el d’aquest divendres a l’Estádio do Sport de Lisboa és “el partit més important de l’any”. “Estem molt esperançats. Ens ho deixarem tot sobre la gespa. A la Lliga no vam demostrar que som el millor equip del món, però nosaltres podem guanyar tots els rivals que vulguem. I demà ho volem deixar molt clar”, ha dit. En relació amb el format de la Lliga de Campions a partit únic, el xilè s’hi ha posicionat a favor, ja que provocarà que “els partits siguin molt més atractius i que els equips proposin molt més futbol i no especulin tant com en les eliminatòries a doble partit“.

Les declaracions d’Arturo Vidal prèvies al Barça-Bayern

El Bayern arriba en bona forma: “El de demà és el partit més important de l’any. Estem molt esperançats. Sabem que el Bayern ha fet una temporada espectacular, serà un partit difícil, però som el Barça i si fem el que hem de fer, passarem. Ens ho deixarem tot sobre el camp”.

La Champions a partit únic: “A mi m’agrada. La Copa Amèrica es juga així. Els partits són molt més atractius, els dos equips proposen molt més futbol i no especulen tant com en les eliminatòries a doble partit”.

Les provocacions bavareses: “No he estat molt atent a les declaracions. Conec la gent del Bayern i el que diu l’entorn no és el que pensen els jugadors. Estan confiats, però demà juguen contra el Barça, el millor equip del món, no contra cap equip de la Bundesliga”.

Mereixes ser titular?: “Tots els jugadors que hem viatjat volem i mereixem ser titulars, però l’entrenador només podrà escollir onze. Els que juguem ens ho haurem de deixar tot per classificar-nos per a les semifinals”.

Hans-Dieter Flick canvia el Bayern: “L’entrenador nou ho ha fet molt bé. Des que va arribar al primer equip, els seus resultats han estat molt bons. Es mereix continuar. El Bayern sempre és favorit, però demà juga contra el Barça, el millor equip del món. Ja veurem sobre la gespa qui és millor i qui mereix més classificar-se per a la següent ronda”.

Leo Messi és d’un altre planeta: “Lewandowski és un golejador incansable, serà molt difícil defensar-lo. Però és molt difícil comparar qualsevol jugador del món amb Leo Messi, que és d’un altre planeta. Ell és el millor davanter, juntament amb Luis Suárez, però no es pot comparar ningú amb Messi”.

El Barça pot guanyar qualsevol equip: “A la Lliga no vam demostrar que som el millor equip del món, però nosaltres podem guanyar tots els rivals que vulguem. I demà ho volem deixar molt clar”.

L’exhibició de Neymar contra el PSG: “Neymar ho va guanyar tot aquí i va demostrar el nivell que té. És normal que sempre soni per tornar al Barça. Té molt de talent i ajudaria molt l’equip”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa