Philippe Coutinho protagonitzarà, sense cap mena de dubte, un dels serials de l’estiu. O, més ben dit, del mercat de fitxatges que s’obri entre el final de la temporada 2019/20 i l’inici del curs 2020/21, sense dates establertes per culpa de la pandèmia del coronavirus. El futur del brasiler, excepte sorpresa majúscula, no passa pel Camp Nou. No només perquè el Barça no compti amb ell sinó perquè ell també té altres desitjos i plans al seu cap.

Així ho ha assegurat Kia Joorabchian, representant del futbolista brasiler, en declaracions a Sky Sports. Segons l’agent, la principal prioritat de l’atacant és tornar a la Premier League, la competició on va fer, amb la samarreta del Liverpool, el salt a l’elit. “Després de jugar a Anglaterra amb el Barça la temporada passada, vam estar parlant molt. És un campionat que ell sempre ha estimat, en el qual li encanta jugar. Li encantaria tornar”, han dit, encara que també ha dit que “a dia d’avui tot és possible”.

“Caldrà veure quines són les condicions econòmiques en què es troben tots els clubs, el Barça inclòs, després de la crisi del coronavirus”, ha reflexionat  Joorabchian, que ha assegurat que, personalment, la seva prioritat és la salut dels seus familiars i amics i la dels seus clients. Ara per ara, sigui com sigui, l’única realitat és que Coutinho finalitzarà la temporada al Bayern de Munic i, molt probablement, el club alemany no exercirà l’opció de compra de 120 milions d’euros que té per adquirir en propietat el brasiler.Més notícies

L’auditoria evidenciarà irregularitats en el contracte del Barça amb I3 Ventures

Segons el diari 'SPORT', la investigació evidenciarà també que la contractació d’I3 Ventures i quatre empreses més vinculades a Carlos Ibáñez va tenir un cost excessiu

La investigació sobre el ‘BarçaGate’ no finalitzarà fins que s’acabi l’estat d’alarma

Segons una carta de 'PricewaterhouseCoopers' al Barça, “hi ha procediments de l'auditoria que s’han de realitzar de forma presencial”

Nou comentari