Món Esport
Les reflexions de Messi abans de tornar a competir
  • CA

Leo Messi ha assenyalat, en un vídeo promocional d’Adidas, que el títol més important en aquests temps de pandèmia és poder brindar “felicitat a tothom” i que està disposat a fer-ho. “Inspirar altres persones i que altres persones ens inspirin. La copa més importants de totes és portar felicitat a tots. Així que ara que torna el futbol, estic preparat per lluitar per aquest títol”, ha assenyalat.

Després de tres mesos d’inactivitat, Messi torna a la competició aquest dissabte, en el partit de la Lliga Santander que el Barça disputarà a Son Moix –ara Visit Mallorca Estadi– davant l’RCD Mallorca. “Estar lluny dels terrenys de joc m’ha fet pensar. Com qualsevol altre jugador, només vull tornar a jugar. Perquè jugar és un premi, i amb la gent que ens segueix encara és més bonic”, ha reconegut.

Màxim golejador de la Lliga amb 19 gols, Messi és el referent d’un Barça que busca revalidar el títol i que també té entre cella i cella la Champions League, que es disputarà durant el mes d’agost mitjançant un format que es determinarà el pròxim 17 de juny.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa