Les reaccions de Messi que fan pensar en la seva renovació

L'argentí va viure la remuntada contra el Sevilla amb moltíssima eufòria

El barcelonisme necessitava una nit com la d’ahir. La remuntada al Camp Nou contra el Sevilla en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei ha estat una injecció de moral, d’eufòria i d’adrenalina com feia temps que no passava. A tot això, no s’ha d’oblidar que Leo Messi és una de les persones que més sent l’escut i, culer com el primer, va viure la victòria d’una forma molt apassionada.

A mesura que han anat passant les hores després del partit, han anat transcendint algunes imatges de les seves reaccions que han omplert d’optimisme els culers i han fet pensar en la seva renovació. La primera d’elles és la celebració del gol de Piqué que va dur l’equip a la pròrroga. Totalment embogit, Messi, que ho mirava de lluny, va comença a saltar amb el puny tancat com un nen petit.

Un cop la remuntada es va consumar, l’argentí ho va celebrar amb tota la passió del món. El Barça ha compartit a les seves xarxes socials les imatges de Messi abraçant-se amb Piqué, Koeman i també col·lectivament amb tots els seus companys i no semblen unes imatges d’algú que està esgotat i fart i té ganes de marxar.

A més a més, el mateix Messi també ha compartit una publicació a les xarxes socials amb diverses imatges del partit. Totes elles il·lustren la profunda felicitat de l’argentí després de la remuntada i n’hi ha dues que destaquen especialment: l’abraçada amb Piqué i l’abraçada amb Braithwaite, dos dels herois de la nit. Temps al temps i esperar al nou president, però aquest partit pot haver estat un autèntic punt d’inflexió pel que fa al futur del millor jugador del món.

Més informació

Nou comentari