Món Esport
Piqué: “Si haguéssim eliminat el Liverpool, estic segur que haguéssim guanyat el triplet”

Gerard Piqué no s’ha amagat després de l’amarga derrota davant el València i, per a sorpresa de tothom, ha assegurat que “si haguéssim eliminat el Liverpool, estic segur que haguéssim guanyat el triplet”. Més enllà de trencar una llança a favor de Valverde, un dels grans damnificats de la nit, el ‘3’ del Barça ha anat més enllà per explicar: “Què s’ha de canviar? No és responsabilitat dels jugadors. La gent ha decidit que aquesta Junta sigui la que ha de prendre decisions i està a les seves mans. Els últims 15 dies no han estat del nivell del Barça.”

“Ho hem intentat. Estic content per la reacció que hem tingut com equip”, ha exposat el central, que ha qualificat la temporada com a “bona”, pel fet que han guanyat la lliga tot i el “sabor agredolç” que els deixa el tram final “perquè les expectatives eren molt altes, per haver fet un any molt millor”. Piqué s’ha mullat sobre la continuïtat d’Ernesto Valverde. “Nosaltres volem que segueixi, perquè crec que ha fet un gran treball però és una decisió que no està a les nostres mans. A nivell individual i de gruop, tenim per davant un estiu molt llarg per analitzar i buscar què ha passat”, ha comentat el defensa. 

Piqué ha volgut restar importància a les baixes amb les quals ha arribat el seu equip a la final de la Copa. “Quan no es guanya i tens baixes com les d’avui, sempre es pot explicar la derrota pels que han faltat, però no hi ha excusa que valgui. Estem obligats a guanyar-ho tot, som el Barça. Felicitar el València. L’any que ve començarem amb força i a per tots els títols”. 

Rakitic també ha mostrat el seu suport a l’actual tècnic blaugrana: “Estem al 100% amb Valverde”. El migcampista croat ha assegurat que han “lluitat fins al final, en tot moment”. Rakitic s’ha negat a qualificar la temporada. “No és ni un èxit ni un fracàs. Ho hem tingut a prop. Hem aconseguit una gran lliga”. Preguntat pel seu gest enfadat quan ha estat canviat, ha deixat clar que ha estat una reacció amb ell mateix i no amb Valverde: “No puc marxar del camp canviat amb un somriure. M’he enfadat per mi mateix, perquè volia ajudar l’equip fins al final. Respecto l’entrenador. Dol acabar la temporada amb una derrota, i més amb una final així. Ara toca analitzar les coses”. 

Finalment, el migcampista croat no ha eludit l’autocrítica en comentar: “Entenem que hi ha molta gent enfadada, nosaltres també, i hem de fer autocrítica. L’equip ha donat la cara sempre però sabem que en 2/3 partits ho havíem d’haver fet millor.”Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa