Món Esport
Així van reaccionar els jugadors del Madrid al ridícul del Barça contra el Bayern
  • CA

El Reial Madrid va ser eliminat pel Manchester City de Pep Guardiola als vuitens de final de la Champions i, per tant, els jugadors del club blanc han hagut de seguir la Final a 8 a Lisboa des del sofà de casa seva. Els futbolistes merengue van estar especialment pendents, com no podria ser d’una altra forma, del partit del Barça contra el Bayern de Munic, que va culminar amb una humiliació històrica dels bavaresos als catalans (2-8).

En una entrevista al podcast Einfach mal Luppen, Toni Kroos ha reconegut que la plantilla del Madrid va celebrar, en el grup de WhatsApp, la desfeta culer. “No es pot ensenyar tot, però no és difícil d’imaginar que no hi va haver dolor. De fet, hi va haver alguna celebració maliciosa”, ha revelat el migcampista alemany, que no va veure el partit però quan es va assabentar del resultat li va enviar un missatge al seu amic i company de selecció Joshua Kimmich.

“Ara molts afeccionats del Reial Madrid, almenys com a segon club, donaran suport al Bayern”, ha sentenciat Kroos abans de considerar que el seu exequip és el gran favorit a guanyar l’edició més peculiar de la Champions: “Amb els resultats n’hi ha prou per convertir el Bayern en favorit. Crec que guanyarà el títol. És el millor dels equips restants”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa