Món Esport
Reacció exemplar dels capitans de les seccions del Barça a la rebaixa de sou

Incendi apagat al Palau Blaugrana. Els capitans de les seccions del Barça han deixat clar, a través de les xarxes socials, que no és moment de ser egoistes i pensar en els seus sous rebaixats tenint en compte tot el que està passant. Ante Tomic (bàsquet), Víctor Tomàs (handbol), Sergio Lozano (futbol sala) i Aitor Egurrola (hoquei patins) han explicat en els seus respectius comptes de Twitter que accepten les condicions de l’ERTO que ha presentat Josep Maria Bartomeu i que implicarà, segons ha transcendit, que durant l’estat d’alarma pel coronavirus deixin d’ingressar un 70% del seu salari.

“Per algú que té la sort de guanyar tants diners no és un acte heroic renunciar a una part del seu salari”, ha opinat Ante Tomic; “En moments tan complicats com aquest, en els quals moltíssima gent ho està passant malament de veritat i tenint veritables dificultats per encarar el seu futur a nivell econòmic, crec, a títol personal, que no es pot fer una altra cosa que recolzar al club i ajudar en el que faci falta per superar entre tots un moment tan complicat”, ha valorat Víctor Tomàs.

Per la seva banda, Aitor Egurrola ha escrit que “abans que apareguin rumors o especulacions, comunico que des del primer moment en què se’ns va comunicar la proposta de reduir els nostres salaris vaig entendre la situació. Penso que, davant les necessitats del club que tant ens ha donat, és el moment de fer un esforç”. “Estem passant moments molt durs en l’àmbit social i el que m’importa és que això s’acabi. El que patim nosaltres és el menys important, però està clar que si podem ajudar el club, ho farem“, ha sentenciat Sergio Lozano.

De moment, cap integrant de la plantilla del primer equip de futbol masculí del Barça s’ha posicionat al respecte.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa