Món Esport
Rakuten serà el patrocinador principal del Barça fins al 2022

El Barça ha informat aquest divendres que ha arribat a un acord amb Rakuten per perllongar la seva aliança fins al final de la temporada 2021/22. El club blaugrana i l’empresa japonesa han decidit executar l’opció prevista en l’acord signat el 2017 per estendre el contracte de patrocini una temporada addicional a partir del pròxim 30 de juny del 2021, quan conclouen els quatre anys de vinculació previstos inicialment. La col·laboració, per tant, s’allargarà com a mínim fins al 2022.

Rakuten continuarà sent el patrocinador principal i el partner global d’Innovació i entreteniment del club blaugrana. El seu nom, és clar, continuarà apareixent en la part frontal de la samarreta del primer equip masculí de futbol. “En un moment marcat pels efectes econòmics i socials per la pandèmia de la Covid-19, el Barça i l’empresa líder en serveis d’internet han reforçat una aliança que també preveu una optimització dels actius previstos amb l’objectiu de poder adaptar-los a la nova realitat derivada”, explica l’entitat culer en el seu comunicat, on també ha especificat que l’acord es va tancar el passat 9 d’octubre, és a dir, abans de la dimissió de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva.

“Amb la decisió d’executar la clàusula d’extensió de l’acord, el Barça i Rakuten reafirmen la seva confiança i la seva voluntat de seguir col·laborant de manera conjunta de cara al futur en nous projectes innovadors i d’impacte global, com els que han definit la seva relació en els últims tres anys i que els han permès consolidar el seu posicionament i la seva presència de marca en els seus diferents mercats d’interès en l’àmbit internacional“, finalitza la nova informativa del club català.Comentaris

  1. Icona del comentari de: odisea a novembre 06, 2020 | 13:09
    odisea novembre 06, 2020 | 13:09
    Pues me alegro,porque tal como esta la economia es de agradecer renovar este contrato con el mejor club del mundo,pocos podran decir lo mismoi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa