Món Esport
Rakitic: “Volem demostrar-nos a nosaltres mateixos que som molt bons”
  • CA

Ivan Rakitic ha estat el futbolista del Barça encarregat de comparèixer davant els mitjans de comunicació en la prèvia de la visita blaugrana al Tottenham. El migcampista, que ha reconegut que va decidir quedar-se al Barça “perquè sent l’escut” i no perquè esperi una millora de contracte”, ha fet autocrítica davant el mal moment dels culers, però ha enviat un missatge d’optimisme a l’afició: “Volem demostrar-nos a nosaltres mateixos que som molt bons”. Aquestes són totes les declaracions del futbolista croat.

 

Partit contra el Tottenham: “És molt important, com va ser el primer partit de la Champions. La fase de grups només són sis partits, no és com la Lliga, on tens temps per recuperar-te. Tenim ganes de fer un gran partit demà i aconseguir els tres punts”.

 

El 4-4-2 dona confiança a l’equip ?: “És important que el que fem ho fem junts i que siguem un bloc fort en atac i en defensa. Si és un 4-4-2 o 4-3-3 o és igual, l’important és que els moviments siguin com els d’una màquina, que sàpigues que el que tens al costat està a un lloc i que quan tu surtis tindràs algú que et cobrirà. Hem de millorar més, però podem estar molt tranquils perquè el que fem ho coneixem molt bé. Estic molt tranquil i amb confiança. Ningú no ens ha regalat res”.

 

Les últimes ensopegades: “El més bonic del futbol és que cada tres dies tens una oportunitat. Els resultats no han estat els esperats, som els primers a fer autocrítica. El més important és que tenim ganes de fer un gran partit. Sabem el que significa jugar un partit a Wembley i tenim molta confiança en nosaltres mateixos. Un o dos partits no canviaran la confiança”.

 

Autocrítica: “No han estat els nostres millors partits, però no hem fet les coses tan malament com per enviar-ho tot en orris. Cal millorar i ser autocrítics i treure conclusions positives. L’important és que tinguem confiança. Ens espera un gran partit. Vull olorar la gespa i tocar la pilota. Poder defensar l’escut del Barça és el més bonic. Tenim unes ganes increïbles i volem ensenyar-nos a nosaltres mateixos que som molt bons. El Tottenham no ens posarà les coses fàcils, però la confiança és màxima”.

 

Premi del Barça per haver-se quedat: “Em vaig quedar perquè sento l’escut, el club i la meva família està molt bé. Si em truquen per alguna cosa des del club, perfecte, però si no, no passa res. El que vull és guanyar molts títols i fer-ho aquí”.

 

Dificultat de guanyar a camp contrari: “A fora de casa ens costa molt. Els rivals es defensen molt bé. Hem d’agafar força. Aquest dimecres jugarem en un escenari molt bonic davant un públic entregat”.

 

Tottenham: “Tenim molt respecte pel rival i sabem que intentaran guanyar-nos. Espero que Lloris, que em va guanyar la final del Mundial, no jugui bé demà, però li desitjo el millor, com a Kane, que és un gran golejador”.

 

L’equip desapareix del partit: “Volem fer un partit complet, no només jugar bé algunes estones. Cal millorar coses, agafar força en la pressió alta, aprendre dels errors i no repetir-los. Hem de gaudir defensant per seguir atacant amb tranquil·litat”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa