Món Esport
Rakitic, sobre el seu futur: “No tinc res a parlar amb el Barça”
  • CA

Ivan Rakitic ja ha deixat clar moltes vegades que la seva intenció és continuar al Barça. El migcampista croat no vol marxar del Camp Nou i ha aprofitat cada entrevista que ha realitzat per exterioritzar-ho i esvair dubtes. En una entrevista a tportal.hr, el futbolista blaugrana ha explicat que fa unes dues setmanes es va reunir amb el club, amb qui va estar d’acord en el fet que “no tenim res a parlar”.

“Fa deu o quinze dies vaig parlar amb el club i la conclusió és que no tenim res a parlar perquè tinc contracte fins a l’estiu del 2021 i és l’entitat en què vull estar i jugar. A més, la meva dona i les meves filles estan bé a la ciutat. No hi ha cap raó per pensar en altres coses. Estic entrenant bé i estic segur que estaré més temps al Barça”, han estat les declaracions de Rakitic en relació amb el seu futur.

El croat ha reiterat que no li ha agradat haver perdut pes a l’equip blaugrana, ja que “no és bonic quan no jugues, sobretot quan no entens el perquè i no t’expliquen els motius”. “Respecto les decisions de l’entrenador. Estic en un esport d’equip”, ha afegit, però, el jugador del Barça. Cal recordar que, a mitjan abril, Rakitic va concedir una entrevista a Mundo Deportivo en què va enviar un missatge clar a Josep Maria Bartomeu en relació amb la possibilitat d’entrar en alguna operació. “Jo no soc un sac de patates”, va assegurar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa