Món Esport
Rakitic, a un pas del Sevilla
  • CA

Segons han avançat diversos mitjans, Ivan Rakitic estaria a només unes hores de convertir-se oficialment en jugador del Sevilla. Després que Koeman comuniqués que no comptava amb ell, el Barça ha posat en marxa l’operació de neteja, així com ha passat amb Arturo Vidal i previsiblement passarà amb Luis Suárez i Umtiti entre altres. 

Així, el destí de Rakitic serà el club des del qual va arribar a Barcelona, el Sevilla. A Andalusia, el croat va fer molt més que jugar-hi tres temporades. S’hi va arrelar amb força, va formar la seva família i els seus vincles amb la ciutat del sud de la península Ibèrica han continuat molt forts, tot i haver jugat sis temporades com a blaugrana.

Segons ha informat Ràdio Barcelona, Rakitic ja hauria passat la revisió mèdica amb el club andalús i signarà un contracte per a dues temporades més una d’opcional. Monchi, el mític director esportiu del Sevilla, incorpora un jugador al qual encara li queda futbol per endavant i està cridat a convertir-se en peça angular dels andalusos. Malgrat que el croat encara té el contracte vigent amb el Barça, el traspàs es tancarà per un preu “simbòlic”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa