Rakitic, a un pas del Sevilla

El croat tornarà al club del qual procedia abans d'arribar al Barça en les pròximes hores

Segons han avançat diversos mitjans, Ivan Rakitic estaria a només unes hores de convertir-se oficialment en jugador del Sevilla. Després que Koeman comuniqués que no comptava amb ell, el Barça ha posat en marxa l’operació de neteja, així com ha passat amb Arturo Vidal i previsiblement passarà amb Luis Suárez i Umtiti entre altres. 

Així, el destí de Rakitic serà el club des del qual va arribar a Barcelona, el Sevilla. A Andalusia, el croat va fer molt més que jugar-hi tres temporades. S’hi va arrelar amb força, va formar la seva família i els seus vincles amb la ciutat del sud de la península Ibèrica han continuat molt forts, tot i haver jugat sis temporades com a blaugrana.

Segons ha informat Ràdio Barcelona, Rakitic ja hauria passat la revisió mèdica amb el club andalús i signarà un contracte per a dues temporades més una d’opcional. Monchi, el mític director esportiu del Sevilla, incorpora un jugador al qual encara li queda futbol per endavant i està cridat a convertir-se en peça angular dels andalusos. Malgrat que el croat encara té el contracte vigent amb el Barça, el traspàs es tancarà per un preu “simbòlic”.

Més informació

Nou comentari