Rakitic, durant un entrenament del Barça. | EFE

La Gazzetta dello Sport torna a la càrrega i repeteix que el futur d’Ivan Rakitic no passa pel Camp Nou. Una setmana després d’assegurar que les postures d’Inter de Milà i Barça s’anaven apropant, el mitjà de comunicació italià afirma que l’acord entre el conjunt nerazurri i el futbolista de 31 anys està molt avançat.

 

Sempre segons el mateix mitjà, Rakitic cobrarà més que els 5,5 milions d’euros anuals que cobra ara al Barça. L’oferta de l’Inter no ha pujat dels 35 milions, mentre la secretaria tècnica blaugrana tampoc s’ha rebaixat i no n’acceptarà menys de 45 milions d’euros. Sembla, però, que no hi haurà problema perquè els dos equips posin de la seva part perquè l’operació arribi a bon port. Condemnats a entendre’s.

 

El moviment és beneficiós per ambdues bandes. Si es produeix, el guanyador esportiu serà l’Inter (que guanyarà un efectiu que promet constància, lluita, arribada i sacrifici), mentre que econòmicament serà el Barça qui somriurà, ja que aconseguirà cobrar molt més del que va pagar al Sevilla l’estiu del 2014. Si De Jong rendeix i es confia en Riqui Puig, a més, el futur del mig del camp culer està assegurat.Nou comentari