Rajoy: “El futur del Madrid passa perquè Messi se’n vagi a jugar a Austràlia”

L'expresident del govern espanyol creu que els èxits madrilenys del futur aniran en funció dels plans de futur de l'argentí

Mariano Rajoy ha aprofitat una entrevista a l’Agencia EFE, en la qual ha promocionat el seu llibre, Una España mejor, per deixar clar que no creu que el futur del Reial Madrid, amb el qual mai no ha amagat la seva simpatia, passi per fitxar Kylian Mbappé, sinó que més aviat creu que els èxits madrilenys del futur aniran en funció de Leo Messi, que aquest dilluns va fer història en guanyar la seva sisena Pilota d’Or. “El futur del Madrid passa perquè Messi se’n vagi a jugar a Austràlia”.

En el llibre, l’expresident del govern espanyol assegura que “m’agraden tots els esports i llegir el MARCA, encara que aquest fet irriti extraordinàriament algunes persones. Deuen ser molt restrictives en les seves lectures”. “Jo sabia que tothom em criticaria i vaig valorar quedar-me a la Moncloa i veure el futbol des de casa, però finalment vaig decidir anar a l’estrena de la selecció espanyola a l’Eurocopa de Polònia després d’informar de les ajudes de la Unió Europea per sanejar la banca espanyola perquè m’havia compromès amb el primer ministre polonès, Donald Tusk“, afegeix. 

Més informació

Comentaris

    ganxó Desembre 3, 2019 3:32 pm
    I el futur de Ñ , hagués estat millor si t' haguessis perdut a l'Estret de Magallanes. " Capullet

Nou comentari