Món Esport
Rafinha es lesiona de gravetat i s’acomiada de la temporada
  • CA
Rafinha i Griezmann, durant el partit entre el Barça i l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano.
Rafinha i Griezmann, durant el partit entre el Barça i l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano. | EFE

El futbol torna a mostrar la seva cara més cruel. Rafinha Alcántara es va trencar, durant el partit contra l’Atlètic de Madrid, el lligament creuat anterior del genoll esquerre i, segons ha informat el Barça, “en els propers dies serà sotmès al tractament quirúrgic corresponent”. Tot i que no hi ha confirmació oficial, el migcampista brasiler es perdrà el que resta de temporada.

 

El futbolista va notar molèsties durant el transcurs del matx al Wanda Metropolitano i va arribar, fins i tot, a demanar el canvi, però tot i això va acabar el partit. En arribar a Barcelona, el club i el jugador han sabut que els seus problemes físics eren conseqüència d’una ruptura dels creuats. És el segon cop que Rafinha té una lesió d’aquestes característiques: el 2015, el blaugrana va passar pel mateix, amb la única diferència que, llavors, el genoll afectat era el dret.

 

 

Rafinha va entrar en el terreny de joc just abans d’iniciar la represa per substituir el també lesionat Sergi Roberto. El de Reus tampoc ha rebut bones notícies per part de l’equip mèdic culer: es va fer una “ruptura del semimembranós de la cama esquerra” que el mantindrà allunyat de la competició entre tres i quatre setmanes.

 

 

Males notícies per a Ernesto Valverde, que perd dos efectius importants, un per tota la temporada i l’altre de cara al final del 2018. Els greus problemes es converteixen en una oportunitat per a Semdo, Denis Suárez i Carles Aleñá, entre d’altres, que tindran la possibilitat de jugar amb més continuïtat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa