Món Esport
Un equip de Tercera Divisió vol fitxar Samuel Eto’o per a la Copa
  • CA

El president del Racing Murcia, equip de la Tercera Divisió espanyola, ha confirmat en una entrevista a Radio Marca que vol fitxar Samuel Eto’o per a l’eliminatòria a partit únic entre el seu equip i el Llevant, corresponent a la primera ronda de la Copa del Rei 2020/21 i previst per al pròxim 16 de desembre. Morris Pagniello ha assegurat que hi ha un “50% de possibilitats” que el camerunès, que es va retirar fa més d’un any, ajudi el conjunt modest a eliminar els de Paco López.

La setmana vinent sabrem si podem fitxar-lo. Si no, tenim preparat un pla B. Si el fitxem, serà l’entrenador el qui consideri si ha de jugar o no, però tenim molt clar que el partit contra el Llevant és molt important i que és el moment que hi hagi excepcions”, ha apuntat Pagniello, que ja va demanar que el duel es jugués als Emirats Àrabs Units, proposta que va ser denegada.

Cal destacar que en la plantilla del Racing Murcia s’hi troba Mathias Pogba, germà de l’estrella del Manchester United. A més, l’exjugador del Madrid Edwin Congo hi treballa com a representant internacional. L’equip de Tercera va aconseguir la classificació per a la fase final de la Copa del Rei després de guanyar l’AUGC Deportiva Ceuta amb comoditat (0-3).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa