Setién: “Vull guanyar la Champions i passejar amb el trofeu entre les vaques”

Des que va rebre la trucada del Barça, Quique Setién ha viscut de tot. L’escàndol de les xarxes socials, la polèmica amb el comportament del seu segon –Eder Sarabia– durant el clàssic, rumors en relació amb possibles dubtes del vestidor cap a la seva figura, una aturada de l’activitat esportiva per culpa d’una pandèmia… De tot. Malgrat que no ha deixat de ploure des que va arribar al Camp Nou, però, el tècnic càntabre mai no ha deixat de somriure. Sap que és molt afortunat per estar complint un somni amb 61 anys i ho ha repetit tantes vegades com ha calgut.

Aquest dimecres, en una entrevista a TV3, no s’ha mogut ni un mil·límetre del seu discurs i el seu bon humor. “Ja els ho he dit moltes vegades, als jugadors: jo tinc força pressa, no tinc temps a perdre, i m’agradaria guanyar la Champions i la Lliga. Si poden ser les dues, molt millor. I després passejar-me amb el trofeu de campió entre les vaques de Liencres i ensenyar-los-el”, ha declarat l’entrenador del Barça. El tècnic, a més, ha deixat ben clar que no pensa en una altra cosa que no sigui esgotar el contracte que el lliga amb el Barça fins al 30 de juny del 2022 o, “fins i tot, renovar-lo”.

En la conversa amb la televisió pública catalana, Setién també ha assegurat que, tenint en compte la situació que s’està vivint, “si s’acaba o no la Lliga és anecdòtic i no té massa importància”. “A mi el que em preocupa és que tot plegat se solucioni i podem sortir i abraçar-nos. I que la gent gran, que està patint amb més intensitat, se’n surti”, ha argumentat. Ara bé, el càntabre té clar que “a mi el que m’agradaria és jugar i quedar campió guanyant”. “Si hem d’acabar la temporada sense jugar, però, ho farem així sense cap mena de problema”, ha insistit.

Per últim, l’entrenador del Barça no ha opinat en relació amb la crisi institucional de Josep Maria Bartomeu, però sí que ha valorat les conseqüències d’aquesta en futbolistes com Leo Messi, que pot abandonar lliurement el Camp Nou si ho considera oportú. “És cert que l’ideal seria treballar en un ambient positiu, però no crec que això influeixi la seva decisió. Estem segurs que continuarà amb nosaltres i acabarà la seva carrera aquí”, ha sentenciat.Més notícies

Rüstü: “Mai oblidaré el que el Barça va fer per mi quan em moria pel coronavirus”

L’exporter blaugrana revela en una entrevista al diari ‘AS’ que el suport dels dirigents culers “em van donar la vida”

Noves filtracions de la tercera samarreta del Barça per a la temporada vinent

El portal 'Esvaphane.com' mostra nous detalls sobre l'equipament rosa del club blaugrana per al curs 2020/21

Nou comentari