Món Esport
La destitució de Setién, qüestió d’hores
  • CA

Després de la dolorosa derrota del Barça a Lisboa contra el Bayern de Munic als vuitens de final de la Champions, a ningú se li escapa que Quique Setién, l’entrenador blaugrana, ho té pràcticament impossible per a continuar a la banqueta del Camp Nou. El tècnic càntabre ja estava molt qüestionat després d’haver perdut la Copa i la Lliga i tot el que no fos un miracle a la Lliga de Campions hauria suposat la seva sentència, així que, una humiliació històrica ho suposa amb més motiu.

Segons ha avançat Mundo Deportivo, Éric Abidal, secretari tècnic de la directiva de Josep Maria Bartomeu, ja hauria comunicat a Setién el seu acomiadament. L’entrenador blaugrana no ha volgut dimitir per voluntat pròpia i això suposa que club i tècnic han d’arribar a un acord per rescindir el contracte. Cal tenir en compte que, econòmicament, no suposa el mateix una dimissió que un acomiadament.

Així, i si no hi ha cap sorpresa d’última hora, l’etapa de Quique Setién a can Barça haurà durat set mesos. El tècnic càntabre va arribar el mes de gener amb promeses de retornar el bon joc a l’equip i, lluny de fer-ho, ha perdut els tres títols que disputava. Cal recorar que Ernesto Valverde li va deixar una situació en la qual el Barça estava viu a Champions i Copa i era líder de la Lliga. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa