Món Esport
Quique Setién ja ha demandat el Barça
  • CA

La gestió que va fer la junta directiva de Josep Maria Bartomeu de l’acomiadament de Quique Setién i el seu cos tècnic, format per Eder Sarabia, Jon Pascua i Fran Soto, va ser molt qüestionada. El club es va negar a pagar el contracte al tècnic càntabre, per haver-lo “incomplert”, mentre que no va arribar a acomiadar els seus tècnics i els va convidar a reincorporar-se a l’entitat amb altres funcions.

Ara, segons Catalunya Ràdio, aquest cas ha pres una nova dimensió, tant pel que fa a Setién, com pel que fa a Sarabia i companyia. L’exprimer entrenador blaugrana ja hauria demandat el club i la junta gestora actual tindria, doncs, un altre problema sobre la taula. 

Pel que fa al cos tècnic, el Barça hauria demanat la seva reincorporació a principis de novembre. Ells haurien accedit i, en aquell moment, el club hauria fet marxa enrere. S’interpreta com un estira-i-arronsa en el qual l’entitat blaugrana hauria esperat que els tècnics es neguessin a tornar i, per tant, no haurien d’haver pagat el seu contracte. D’aquesta forma s’explica la desvinculació oficial recent de Sarabia, Soto i Pascua del club.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa