Món Esport
Queda en llibertat el català detingut a Vitòria arran de la batussa de dissabte
  • CA

L’atac sofert per una vintena d’aficionats del Barça aquest dissabte, minuts abans de la disputa del partit que va enfrontar el Derportivo Alabès i el FC Barcelona a Vitòria, va acabar amb un jove de 19 anys detingut i una persona ferida que va haver de ser traslladada a l’Hospital Santiago Apòstol.

Després de prestar declaració aquest diumenge al migdia davant el jutge, l’arrestat ha quedat en llibertat. L’incident es va produir al voltant de les 14:30 hores en un bar situat en la confluència dels carrers Nievas Cano i Domingo Martínez d’Aragó, a la capital alabesa, segons va informar el Departament basc de Seguretat.

 

A la zona s’hi trobava un grup d’afeccionats del Barça que van ser atacats per una cinquantena d’encaputxats. Fins al lloc s’hi van desplaçar efectius del cos de l’Ertzaintza, que van detenir un jove de 19 anys per un presumpte delicte de lesions i baralla tumultuària. Així mateix, una altra persona va resultar ferida i va haver de ser evacuada a l’Hospital Santiago Apòstol, tot i que ja es troba fora de perill.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa