Quasi campiones de Lliga (0-1)

Les de Lluís Cortés s'han imposat al Granadilla Tenerife i ara depenen de l'Espanyol per ser campiones avui

El Barça està a un pas de proclamar-se campió de la Lliga Iberdrola. Les blaugranes han sumat una victòria molt treballada a Tenerife i depenen del resultat entre Espanyol i Llevant per ser, o no ser, campiones. En cas que les valencianes no sumin els tres punts a la Dani Jarque, les de Lluís Cortés faran matemàticament seu el títol de la regularitat.

El Granadilla a la primera part ha sabut resistir de manera solvent els atacs del Barça. Les canàries han sortit molt actives, i el Barça s’ha trobat amb el peu canviat el plantejament del rival. Així i tot, les de Lluís Cortés progressivament han aconseguit el control del partit fins que Bruna Vilamala, al 37 de la primera, ha obert el marcador a centrada de Caldentey.

La segona part ha seguit la dinàmica de la primera, amb el Granadilla molt ficat en el partit i complicant la vida a les blaugranes que han tingut la seva principal arma ofensiva en Vilamala. De fet, les canàries han intentat empatar el matx fins a l’últim instant, animades per les graderies que, en aquest cas, poden tenir públic. Al final el marcador no s’ha mogut i tot passa pel resultat de l’Espanyol davant el Llevant.

Més informació

Nou comentari