Món Esport
Quan i on veure el Vila-real – Barça
  • CA

El Barça disputarà el seu primer partit fora de casa amb Xavi Hernández com a entrenador al camp del Vila-real. L’equip blaugrana encara no coneix la victòria com a visitant en Lliga aquesta temporada. Els culers tan sols han aconseguit sumar tres punts de quinze possibles en els duels a domicili que han disputat aquest curs.

El conjunt dirigit per Xavi Hernández està obligat a guanyar si no vol complicar-se més encara les seves opcions de ser campió de Lliga. Actualment, el Barça està a deu punts del lideratge que ostenta el Reial Madrid. Els blaugranes ja ha vist aquesta setmana com es reduïen les seves opcions d’accedir als vuitens de final de la Champions en empatar a casa contra el Benfica. Aquest resultat obliga els culers a guanyar al camp del Bayern de Munic per tal d’accedir a la següent ronda de la màxima competició europea.

Les nombroses lesions que pateix el Barça tornaran a afectar l’onze de Xavi Hernández. Ansu Fati, Pedri, Sergi Roberto, Agüero i Braithwaite són baixa per visitar el Vila-real. Dembélé ha tornat a entrar a la llista de convocats, però no sembla preparat per jugar la totalitat del partit. Qui també torna de lesió, però té més possibilitats de jugar des de l’inici és Sergiño Dest. Amb tot això, l’onze blaugrana a l’Estadi de La Ceràmica podria ser el següent: Ter Stegen; Dest, Araujo, Piqué, Jordi Alba; Nico, Busquets, Frenkie de Jong; Demir, Memphis i Gavi.

El partit que enfrontarà el Vila-real i el Futbol Club Barcelona corresponent a la jornada 15 de la Lliga Santander, es disputarà avui 27 de novembre a l’Estadi de la Ceràmica a les 21:00h. A Catalunya es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Imatge de l'Espai Barça | FC Barcelona
El referèndum sobre l’Espai Barça ja té data i format
Notícia: El referèndum sobre l’Espai Barça ja té data i format
Comparteix
Serà el 19 de desembre i es durà a terme de forma telemàtica
Abde, durant un entrenament | FC Barcelona
Xavi torna a confiar en la Masia en la seva convocatòria
Notícia: Xavi torna a confiar en la Masia en la seva convocatòria
Comparteix
Abde i Ilias tornen a la llista després que no ho poguessin fer en el partit de Champions contra el Benfica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa