Món Esport
Quan i on veure l’Elx – Barça
  • CA

El Barça visita el camp de l’Elx a la jornada 27 de la Lliga Santander. L’equip blaugrana està obligat a guanyar si vol continuar una setmana més entre les quatre primeres places, que donen accés a la Champions League. Ara mateix, l’equip de Xavi Hernández ocupa la quarta posició de la classificació amb 45 punts, exactament els mateixos que té l’Atlètic de Madrid, que és cinquè. Val a dir que el conjunt matalasser ha disputat un partit més que els culers fins al moment. A més, el Barça podria acabar la jornada en tercera posició si guanya el seu compromís i el Betis no venç l’Atlètic de Madrid.

Actualment, el FC Barcelona acumula set partits sense perdre. De fet, els blaugranes no van patir cap derrota en tot el mes de febrer. A més, l’equip de Xavi Hernández ha encadenat dos duels seguits guanyats a domicili per primer cop en tota la Lliga. Els culers podrien sumar el tercer triomf consecutiu fora de casa al Martínez Valero.

El Barça tan sols compta amb tres baixes de cara a aquest duel. És el cas d’Ansu Fati, Sergi Roberto i Samuel Umtiti. A més, Xavi Hernández ha decidit deixat fora de la convocatòria a Martin Braithwaite. La principal novetat en la convocatòria del tècnic culer és el porter del filial Lazar Carevic. L’alineació barcelonista per jugar contra l’Elx podria ser la següent: Ter Stegen; Dani Alves, Araujo, Piqué, Jordi Alba; Frenkie de Jong; Busquets, Pedri; Adama Traoré, Aubameyang i Ferran Torres. No obstant això, és bastant possible que Xavi introdueixi alguns canvis tenint en compte cinc partits en les pròximes dues setmanes entre Lliga i Europa League.

Quan i on veure el duel entre il·licitans i blaugranes

El partit que enfrontarà l’Elx Club de Futbol i el Futbol Club Barcelona, corresponent a la jornada 27 de la Lliga Santander, es disputarà aquest diumenge 5 de març a l’estadi Martínez Valero a les 16:15h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
La premsa madridista demana una sanció per a Xavi Hernández
Notícia: La premsa madridista demana una sanció per a Xavi Hernández
Comparteix
Alguns periodistes asseguren que el Barça ha infringit la llei amb la reunió entre Xavi i Haaland
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi dona algunes pistes sobre els fitxatges de cara a la pròxima temporada
Notícia: Xavi dona algunes pistes sobre els fitxatges de cara a la pròxima temporada
Comparteix
El tècnic blaugrana ha parlat sobre la reunió amb Haaland, Pablo Torre i el futur d'Alves

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa