Món Esport
Quan i on veure el Barça – Getafe
  • CA

El Barça rebrà la visita del Getafe al Camp Nou en la tercera jornada de Lliga. El conjunt blaugrana es va deixar els primers punts de la temporada a San Mamés i necessita tornar al camí del triomf per no allunyar-se més del liderat, que ostentaven Sevilla i Atlètic de Madrid abans del començament de la jornada.

Aquest duel serà el segon que l’equip de Ronald Koeman disputi al seu estadi en aquesta temporada. El primer va ser contra la Reial Societat, on el Barça es va imposar per 4 a 2. L’holandès haurà de fer front a les baixes de Pedri, Eric Garcia i Piqué de cara a aquest enfrontament. No obstant això, el conjunt blaugrana recupera Ter Stegen i Mingueza. Les sorpreses en la convocatòria han estat Coutinho, Pjanic i Umtiti. Una de les grans incògnites de cara a aquest partit és saber el dorsal del futbolista brasiler, ja que s’ha especulat amb què podria heretar el 10 de Messi.

El partit entre el Futbol Club Barcelona i el Getafe es disputarà diumenge 29 d’agost al Camp Nou a les 17:00h. El duel es podrà veure en directe a través de Movistar LaLiga, i també es podrà seguir el minut a minut a través de la pàgina web d’ElMón.cat i del compte de Twitter del Món Esport amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Ronald Koeman, en roda de premsa | Europa Press
Koeman: “És absurd pagar tants diners per Kylian Mbappé”
Notícia: Koeman: “És absurd pagar tants diners per Kylian Mbappé”
Comparteix
El tècnic del Barça admet que és frustrant veure com la resta d'equips reforcen la seva plantilla i el Barça no
Koeman, al Camp Nou | Europa Press
Koeman sorprèn amb una llista amb cinc novetats
Notícia: Koeman sorprèn amb una llista amb cinc novetats
Comparteix
Ter Stegen i Mingueza reben l'alta mèdica i Umtiti, Pjanic i Coutinho entren a la llista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa