Puyol: “Tenim Messi per estona”

L’excapità del Barça creu que a l’argentí “encara li queden tres o quatre anys al màxim nivell”

Carles Puyol ha assegurat que Leo Messi té ganes de continuar jugant i està “motivat”. “Té 33 anys, però es cuida molt. Crec que li queden tres o quatre anys al màxim nivell si té sort i les lesions el respecten. Encara tenim Messi per estona”, ha declarat sobre el capità del Barça en una entrevista a Goal.

Segons la llegenda blaugrana, l’argentí persegueix “nous reptes” cada dia. “No és el mateix jugador que quan va començar. Ha anat afegint coses i millorant per convertir-se en un futbolista molt complet capaç de marcar el ritme del partit, fer gols a pilota aturada o repartir assistències”, ha analitzat sobre l’evolució del ‘10’.

“Ho fa pràcticament tot. En els seus inicis era molt bo, un d’aquests jugadors als quals els dones la pilota i fan una gran acció individual. Amb el pas del temps s’ha tornat un futbolista impressionant, el millor de la història. Ningú es podia imaginar que arribaria on ha arribat. Des del primer dia ha donat exemple amb la seva humilitat i la seva forma de fer les coses”, ha afegit.

Per últim, Puyol ha reivindicat que, amb el pas dels anys, Messi “no ha fet més que millor”. “Segons el meu parer, fa tretze o catorze anys que és el millor”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari