Món Esport
Puyol: “No vull que Messi marxi del Barça”
  • CA

Carles Puyol ha assegurat que no vol que Leo Messi marxi del Barça, quelcom que va estar a punt de passar aquest estiu. “Com a culer, ni volia ni vull que se’n vagi. Amb ell, el Barça és més fort. El que li ha passat forma part del futbol. S’ha quedat, ha dit que està motivat i amb ganes i espero que pugui continuar amb nosaltres molts anys més”, ha declarat en un acte de LaLiga.

A més, l’excapità blaugrana també ha apuntat que per a la Primera Divisió espanyola “també és molt bo tenir el millor jugador del món i de la història”, ja que li atorga molt “d’atractiu”. Qüestionat per qui prefereix, si Messi o Cristiano Ronaldo, Puyol ha confessat que té debilitat per l’argentí, però no s’ha mullat més: “Es valoren ells dos pels gols i les Pilotes d’Or, però jo també penso amb en Xavi o l’Andrés Iniesta quan se’m pregunta pels futbolistes més importants”.

L’excentral del Barça també ha recordat que “quan vaig començar a jugar, LaLiga era molt local”. “S’ha fet molt bona feina per créixer i ara la competició ja és global”, ha remarcat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Diguem prou a octubre 13, 2020 | 11:29
    Diguem prou octubre 13, 2020 | 11:29
    El futbol mercantilitzat professional, cada dia més infantil...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa