Puyol: “No vull que Messi marxi del Barça”

L’excapità blaugrana diu la seva sobre el futur de l’argentí

Carles Puyol ha assegurat que no vol que Leo Messi marxi del Barça, quelcom que va estar a punt de passar aquest estiu. “Com a culer, ni volia ni vull que se’n vagi. Amb ell, el Barça és més fort. El que li ha passat forma part del futbol. S’ha quedat, ha dit que està motivat i amb ganes i espero que pugui continuar amb nosaltres molts anys més”, ha declarat en un acte de LaLiga.

A més, l’excapità blaugrana també ha apuntat que per a la Primera Divisió espanyola “també és molt bo tenir el millor jugador del món i de la història”, ja que li atorga molt “d’atractiu”. Qüestionat per qui prefereix, si Messi o Cristiano Ronaldo, Puyol ha confessat que té debilitat per l’argentí, però no s’ha mullat més: “Es valoren ells dos pels gols i les Pilotes d’Or, però jo també penso amb en Xavi o l’Andrés Iniesta quan se’m pregunta pels futbolistes més importants”.

L’excentral del Barça també ha recordat que “quan vaig començar a jugar, LaLiga era molt local”. “S’ha fet molt bona feina per créixer i ara la competició ja és global”, ha remarcat.

Més informació

Comentaris

    Diguem prou Octubre 13, 2020 11:29 am
    El futbol mercantilitzat professional, cada dia més infantil...

Nou comentari