A Puyol ‘li agrada’ una crítica a Víctor Font

Ho ha demostrat en una acció a les xarxes socials

Carles Puyol, llegenda del Barça, ha fet una petita mostra de rebuig a la candidatura de Sí al futur de Víctor Font a les eleccions a la presidència del club. L’excentral blaugrana ha donat un m’agrada a Twitter a una piulada que era tota una crítica al candidat de Granollers.

“Primer va ser Cruyff, després Guardiola i ara li toca a Xavi”, ha piulat primer Font. Posteriorment, l’usuari Jordi Cockney ha lamentat que el candidat s’oblidi d’altres figures importants que també han glorificat el Barça, com Luis Enrique, Louis Van Gaal, Frank Rikjaard o Tito Vilanova i ha estat aquesta piulada la que ha agradat a Carles Puyol

Cal tenir en compte que les quatre figures que destaca Jordi Cockney són persones importants a la vida futbolística de Carles Puyol. Luis Enrique va ser company i amic del lleidatà, Van Gaal l’entrenador que el va fer debutar, Rikjaard el tècnic amb el qual va aixecar la primera Champions i amb Tito Vilanova va compartir moltes temporades i el dur procés del càncer que va posar fi a la vida de l’exajudant de Pep Guardiola.

Més informació

Nou comentari