Món Esport
Els punts de votació del referèndum contra Bartomeu
  • CA

Aquest dijous, el Barça va enviar a la Secretaria General de l’Esport la seva proposta per celebrar, els dies 1 i 2 de novembre, el referèndum de la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva directiva. Una de les peculiaritats del plantejament de la junta blaugrana va ser la diversificació dels punts de votació per adaptar-se “a la distribució territorial dels socis” i garantir, d’aquesta forma, la seguretat de tothom en plena segona onada del coronavirus.

Segons ha informat l’Onze de TV3, el Barça ha posat sobre la taula la possibilitat d’habilitar fins a 21 llocs de votació perquè els socis puguin dictar sentència i decidir si volen que el mandat de Bartomeu s’acabi uns mesos abans del previst. El gruix de punts es trobarà, sempre que la proposta de la directiva tiri endavant, a Catalunya: els culers podran anar a votar a Barcelona (Camp Nou), Sabadell, Terrassa, Granollers, Lleida, Tarragona, Girona, Tortosa, Vilanova del Camí, Manresa, Mataró, Vic i Vilafranca del Penedès.

D’altra banda, els socis del Barça de la resta de l’Estat també tindran l’oportunitat de participar en diferents ciutats: Madrid, València, Palma, Sevilla, Santiago de Compostel·la, Saragossa, Bilbao i Andorra. L’objectiu de l’entitat culer és clar: descentralitzar el procés per evitar aglomeracions i mobilitzacions massives. Caldrà veure, no obstant això, si la Generalitat de Catalunya aprova la celebració d’aquesta jornada democràtica en un moment en què està prenent mesures restrictives per contenir l’evolució de la pandèmia.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa