Món Esport
Puigdemont: “El Barça se’l disputarien moltíssimes lligues del món”
  • CA

El President Puigdemont ho té clar. “El Barcelona és un club que estic convençut que moltíssimes lligues del món se’l disputarien”, manifesta en el marc d’una entrevista a la televisió qatariana Al Jazeera. Després d’una conversa mantinguda entre el president de la Generalitat i la periodista del canal Hoda Hamit al voltant del referèndum, la relació entre Catalunya i Espanya i una possible independència, Carles Puigdemont es pronuncia, també, sobre allò que fa referència al Barça i a la seva continuïtat a la Lliga Espanyola de futbol.

 

“Seria un error que la Lliga Espanyola considerés que el club no ha de jugar la competició”, comenta, essent coneixedor de les reiterades intervencions del president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, i de la seva negativa a mantenir el Barça a la Lliga Espanyola en cas d’una futura independència de Catalunya.

 

Tot i les traves -i la possible independència-, Puigdemont afirma que “el Barça no deixarà de ser el millor equip del món amb el millor jugador del món” i conclou la seva opinió amb la frase més coneguda al voltant de la institució catalana, el seu eslògan: “El Barça, com diem a Catalunya, és més que un club.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa