Món Esport
El públic podrà tornar als estadis anglesos a partir del 2 de desembre
  • CA

Els afeccionats podran tornar als recintes esportius a Anglaterra a partir del 2 de desembre, encara que en una quantitat reduïda i no superior en cap cas als 4.000 espectadors, segons ha anunciat aquest dilluns el primer ministre britànic Boris Johnson.

En aquesta data està previst que s’acabi el confinament a causa de l’increment de casos de coronavirus decretat per les autoritats del país a finals d’octubre, fet que donarà pas a un alleugeriment d’algunes mesures com el retorn dels afeccionats a esdeveniments a l’aire lliure.

Així, es permetrà un màxim de 4.000 persones, o la meitat de l’aforament en cas que sigui inferior, en esdeveniments a l’aire lliure en les àrees de menor risc, que es reduirà, amb les mateixes condicions, a la meitat en els recintes de les àrees del nivell 2, mentre que encara no es permetrà en les del nivell 3. A més, en els recintes tancats de les zones 1 i 2 podran acudir un màxim de 1.000 espectadors, l’esport de base podrà reprendre’s i els gimnasos es podran reobrir en tots els nivells.

“El pròxim dijous anunciarem quines àrees se situaran en cada nivell, segons l’anàlisi de casos en tots els grups d’edat, especialment en el dels majors de 60 anys”, ha advertit Boris Johnson.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa