Món Esport
El PSV, el primer rival del Barça a la Champions
  • CA

El Barça ja coneix la primera pedra que haurà de superar en el seu camí cap a la Women’s Champions League. El conjunt blaugrana ha estat aparellat amb el PSV Eindhoven en el sorteig dels setzens de final de la màxima competició continental femenina entre clubs. L’eliminatòria es disputarà a doble partit, amb l’anada a Holanda el 9 o 10 de desembre i la tornada a l’Estadi Johan Cruyff una setmana després.

Les de Lluís Cortés no han estat especialment afortunades en el sorteig, ja que el PSV era un dels millors equips al qual podia enfrontar-se en aquesta primera ronda juntament amb la Juventus de Torí, que es veurà les cares amb l’heptacampió continental, l’Olympique de Lió. L’Atlètic de Madrid, per la seva banda, jugarà contra el Servette suís.

Aquests són els aparellaments dels setzens de la Women’s Champions League: PSV Eindhoven-Barça, Servette-Atlètic de Madrid, Juventus-Lió, Pomurje-Fortuna Hjørring, St. Pölten-Zürich, WFC 2 Kharkiv-BIIK Kazygurt, ŽFK Spartak-Wolfsburg, FC Minsk-LSK Kvinner, Lanchkhuti-Rosengård, Vålerenga-Brøndby, Fiorentina-Slavia Praga, Górnik Łęczna-PSG, Göteborg-Manchester City, Ajax-Bayern München, Benfica-Chelsea i Sparta Praha-Glasgow City.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa